Wij komen hier al jaren en vinden het een prima restaurant,
Prijs kwaliteits verhouding is gewoon super wat kunnen deze mensen een heerlijk bord eten maken voor zo weinig geld,
We komen er al jaren en vragen om persoonlijk advies. Inktvis of een speciaal rundvleesgerecht. Dan komt er echt Chinees eten op tafel. "We maken iets lekkers voor jou" is dan de stelling. Dat lukt altijd. De gastvrijheid van de eigenaresse is bijzonder, waardoor dit restaurant een sfeer heeft waar je als klant vrolijk van wordt. Op 1 kopje koffie volgt op kosten van de zaak altijd een 2e kopje.
Mijn 1e bestelling ging goed mis waarbij ik een arrogante mevrouw aan de lijn kreeg die zich nergens wat van aantrok. Ik probeerde het voor de 2e keer en ja hoor daar gingen we.... ik kreeg gewoon een stuk afgebeten kroepoek (WALGELIJK je zag het gewoon duidelijk!) en in mijn nasi grote stukken varkensvlees waar ik niet om had gevraagd, garnalen tjap tjoi met 4 stuks garnalen waar je 11,75 voor betaald ( ja ik heb ze echt geteld) even gebeld, maar kreeg weer dezelfde arrogante mevrouw aan de lijn maar hey, zelfs het afrekenen was fout gegaan want ik had volgens hun al betaald. Bedankt jongens voor het GRATIS eten! Ben blij dat ik hier niet voor heb moeten betalen. NOOIT MEER!!!
Weer eens prima gegeten bij woo ping. Het begint al met de allervriendelijkste ontvangst door de gastvrouw. gerechten, zoals altijd, van prima kwaliteit. En aller vriendelikst het kopje koffie van de zaak voor je afrekent