| Keuken | Japans |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Ik haal hier regelmatig af. Dan moet je even wachten omdat ze alles ter plaatse voor je klaarmaken. Gisteren laten thuisbezorgen, dat ging goed en netjes binnen 45 minuten. Ik vind er alles lekker en goed van kwaliteit. Van de sushi tot sashimi en de heerlijke rolls en zeewiersalade. Ik heb nog niet in het restaurant gegeten omdat ik het er niet zo uitnodigend vind uitzien. Maar thuis goede sushi eten is ook een feest.
Gegeten op: 23 maart 2013.Al jarenlang het beste sushi-restaurant van Utrecht. We eten hier minstens 1x per maand. De rol met st jacobsschelp is heerlijk zacht. De zalmsashimi een zegen. De yasai futomaki een verslavende gevarieerde rol. De bediening is vriendelijk, alle producten zijn vers, kundig en smaakvol bereid. Het is een onmisbaar restaurant in Utrecht.
Gegeten op: 15 maart 2013.Ben al jarenlang fan maar laatste jaar niet meer. Is erg veranderd en kwaliteit en gezelligheid erg afgenomen. De tonijn in de maki was altijd van uitmuntende kwaliteit maar vanavond ging ie rechtstreeks de vuilnisbak in, was gewoon vies.
Afgelopen vrijdag heb ik hier sushi afgehaald na diverse tips gekregen te hebben. Deze tips waren terecht. Ik eet zeer regelmatig sushi, maar dit restaurant staat nu op nummer 1. Naast de sushi was ook de edamame zoals het hoort te zijn. Alle respect voor de mensen die de sushi achter een klein barretje voorbereiden!
Gegeten op: 4 januari 2013.
Als liefhebber van sushi eet ik met enige regelmaat sushi bij verschillende restaurants. Uiteraard geen all you can eat maar bij voorkeur 'echte' sushi restaurants die al la carte kwalitatieve en verfijnde sushi weten te presenteren.
In Utrecht zit op de Voorstraat Kyushu. Ondanks dat het er wat klein is en niet echt heel gezellig is de sushi daarentegen boven gemiddeld goed. In Utrecht meermaals alle sushi restaurants geprobeerd en Kyushu staat nog steeds boven aan.
Ook kun je er eten thuis laten bezorgen. Dit gaat echter niet goed. Vandaag voor de derde keer dit jaar voor tussen de 60 en 70 euro sushi besteld en drie maal was duidelijk scheepsrecht. De eerste keer vond ik de temaki's slordig afgewerkt. Ook hadden ze de bakjes overvol gepropt waardoor de ronde sushi ineens vierkant werd. Jammer.
De tweede keer had de bezorger iets te enthousiast gereden want de gerechten zat flink door elkaar geschud in de plastic bakjes. Ook de kip teriyaki saus zat in het plastic zakje dus was bijna te vies om aan te pakken.
Vandaag om die reden in de online bestelling expliciet verzocht om de bakjes recht te houden. Netjes binnen het uur (en dat op zondag) kwam de bezorger de bestelling leveren. Na de bestelling in ontvangst te hebben genomen kwam ik aan de keukentafel erachter dat verschillende producten ontbraken. Daarnaast was de futomaki volledig beschadigd. (betrof een bakje van 6,-) Direct gebeld met Kyushu en vorenstaande netjes gemeld. Met moeite kwamen niet echt geloofwaardige excuses. Jammer en ook geen voorstel tot wat dan ook. Korte tijd hierna kwam de bezorger nog de ontbrekende gerechten brengen.
Resume, in het restaurant is Kyushu ruim voldoende tot goed. Maar thuisbezorgen is niet te doen. 60,- tot 70,- euro aftikken en dan onder de maat kwaliteit en service kan echt niet. Voor dat geld zouden de gerechten doosjes in iedergeval in een fatsoenlijk doos bezorgd mogen worden in plaats van een krakkemikkig tasje.
Schrijf zelf een recensie over Japanese Restaurant Kyushu
Schrijf hieronder je recensie over Japanese Restaurant Kyushu. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.