We waren van de zomer een beetje aan het dwalen tijdens een weekendje Maastricht en belandden op het terras van Bie de Tantes na een tip van iemand. We hebben heerlijk gegeten en gedronken, het was top. Maar wat we vooral bijzonder vonden was de sfeer. Er stond een lange tafel onder een boom waar een grote familie aan zat te eten. En daarom kon het zomaar gebeuren dat we ons - in combinatie met de fijne bediening, het heerlijke eten en die relaxte sfeer - ineens een beetje in het buitenland waanden. Al zaten we in Eys en al moesten we even later schuilen voor een regenbui. Met een glimlach denken wij terug aan deze middag, wij vonden het een aanrader!
Vriendelijke,bediening.Binnen zitten is knus en huiselijk,boerenbond servies,rode zakdoek als servet.Buiten is er een ruim terras.Het eten is puur,limburgs en voldoende met heerlijke groenten,dikke frieten en belgische mayonaise.Het huisapperatief met vlierbessenlikeur is een echte aanrader.Toptent.