| Keuken | Fast food & Thais |
| Minimum menuprijs | €5.00 |
| Openingstijden | 16.00-22.00uur, zondag gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
loekie 24 juni 2011 | |
Gisteren weer eens afgehaald bij deze Thai. Zoals altijd een zeer smakelijke verse maaltijd! De kip in groene curry blijft toch echt de lekkerste die ik ooit geproefd heb, evenals de viskoekjes. Verse groenten, de smaak lekker pittig zoals deze hoort te zijn en een uiterst vriendelijke bediening. Het blijft voor herhaling vatbaar, TOP! |
d.pc 16 oktober 2010 | |
Ik herken niets van de laatste beoordeling. Tijdens onze zomervakantie hebben we voor 5 personen (zowel pittige als gewone) gerechten afgehaald. We waren toe aan een goede buitenlandse hap, na de overwegend (ook goede) Hollandse keuken in Zuid-Limburg. Thai Take Away zat op ca. 15 minuten van ons vakantiehuis. Heel snel waren de afhalers terug met een uitstekende maaltijd, goed gekruid. Prijs/kwaliteit heel goed.
lekkeroframpvoedsel 20 mei 2010 | |
Was ik hierboven over de Thai Take Away op het Emmaplein nog redelijk positief bij de opening, afgelopen week kreeg ik in het filiaal te Scharn het slechtste Thaise eten dat ik ooit geproefd heb. Dit had helemaal niks meer met de Thaise keuken te maken. Slappe hap, geen koriander, geen horopa (Thaise basilicum) meer. In plaats daarvan in elk gerecht een eetlepel suiker voor de gedegenereerde smaakpapillen van doorgewinterde junkfood eters, gedver bah!!! Dan kom je er bij elke dorps-Chinees zelfs beter weg. Ook hier heeft de vaak smakeloze hap meestal niets of nauwelijks iets met de authentiek Chinese keueken te maken, maar voor 25 euro heb je in ieder geval met twee personen je buik vol. Tja, zo gaat het jammergenoeg meestal al er een tweede zaak geopend wordt. |
makanmakan 3 september 2009 | |
Hier een keer eten gehaald. Bij binnekomst ontvangen met dialect. Jongen achter de kassa ook geen kennis over Thaise gerechten. Jammer, want goede verhalen beweerden dat service wel goed zou zijn. Eten miste helaas beetje pit. Kreeg Conimex-idee erbij. Daarnaast lijkt de inrichting op de lokale patatzaak. Prijzen zijn echter wel netjes. Binnekort nog maar eens een poging wagen |
Proever49689 14 september 2007 | |
Jammie!!!!