De Echoput

7346 AA Hoog Soeren
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Frans, Internationaal
Keuken open: voor ontbijt/lunch vanaf 12:30 tot 14:30 en voor diner/souper vanaf 18:30 tot 21:30. Ma,zo gesloten. Za geen lunch.
Chef: Leendert Scholtus
Gemiddelde menuprijs: €55.00
Huiswijn per fles: €21.00
Huiswijn per glas: €4.00
Betalen:
Kenmerken: Airconditioning, Bar, Biologisch, Brand bier, Ontbijt, Catering, Kindermenu, Klassieker, Thuisbezorging, Gluten vrij, Groepen max. : 90, High tea, Kinderstoel, Lactose vrij, Lunch, Magnetron aanwezig voor potjes, Tuin, Terras, Nabij water, Vrij parkeren, Privé ruimte max. : 90, Makkelijke entree, Begane grond, Lift, Invaliden parkeerplaats, Rookvrij, Invaliden wc, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Overnachten mogelijk, Zondagsbrunch, Afhalen, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 15 meningen

67%

13%

13%

Beoordelingen van gasten samengevat

Echoput, De Restauranthouder Peter Klosse van De Echoput is ook oprichter van de Academie voor Gastronomie én heeft een aantal kookboeken op zijn naam staan. Het kan dus bijna niet anders of je moet in dit restaurant wel aan je culinaire trekken komen. Gelukkig slaagt hij hier met vlag en wimpel in: ‘Het is allemaal erg klassiek, maar zeer smakelijk.’ ‘Helemaal top!’ Ook het onlangs vernieuwde interieur valt in de smaak. ‘Fantastische ligging, geweldige ambiance.’

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Dit zeggen de gasten over De Echoput

Tineke van leeuwen
Goed 17-01-2010
0 0
Om bij de Echoput te gaan eten was een nostalgische keuze. Maar van het restaurant zoals ik het ken uit mijn jeugd is weinig over. Er is een nieuw strak ingericht etablissement voor in de plaats gekomen.(overigens fraai ingericht) De ontvangst was bijzonder matig want er zat niemand in de receptie en we hadden geen idee waar we heen moesten. Bediening niet bepaald hartelijk te noemen. En we moesten ruim
Monique2
Uitstekend 16-01-2010
0 0
Werkelijk sublieme keuken en perfecte combinatie van wijn en gerechten. Het winterse menu culinair paste precies bij de winterse sferen van begin janauri 2010. De bediening is zeer adequaat en deskundig t.a.v. de geserveerde wijnen. Je voelt je als gast echt welkom.
Cari van Rood
Redelijk 26-10-2009
0 0
Afgelopen weekend hebben wij geslapen en gegeten in de Echoput. De strakke inrichting van kamer en restaurant is mooi, maar mist wat gezelligheid en de bedden zijn erg zacht. Het eten kende een paar hoogte-, maar ook dieptepunten. De amuse van gamba met wortelcreme was prima, evenals de pompoensoep met zeebaars en de prachtig gebraden reerug. De chaudfroid van patrijs echter was te koud en smaakte eigenlijk nergens naar en
Francisca1
Uitstekend 17-08-2009
0 0
Hoewel wij eerst wat teleurgesteld waren dat wij in de brasserie aten in plaats van het restaurant werd dat door het fantastische vijf gangen diner ruimschoots goed gemaakt. Het wijnarrangement was perfect. Een en al lof, ook voor de bediening.
woltersenmebius
Uitstekend 04-01-2009
0 0
Fantastisch gegeten op 2 januari 2009 bij de Echoput. Het zal moeilijk worden dit jaar nog zo goed te eten als we hier hebben gedaan!

NB Bekijk alle meningen van De Echoput bij het Meningen tabje.

Beoordeel De Echoput zelf!

Je mening dient te gaan over De Echoput. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend