Mr_Bokkie 6 mei 2012 | |
Zeer matig gegeten, lang op gerechten wachten, niet bijschenken van wijn en water (terwijl we een wijnarrangement hadden) . Vegetarisch weinig verrassende gerechten, hoofdgerecht zijn bietjes, sjalotjes en wat aardappeltjes met dikke klodder mayonaise achtige emulsie, een grote tegenvaller.Onervaren en niet attente bediening. Prijs-kwaliteitsverhouding daardoor uit verhouding, want prijzen zijn wel top.... |
Haute Cuisine 3 april 2012 | |
Heerlijk gegeten op Valentijnsdag in dit sfeervolle, ruime restaurant met open haard. Mooie gerechten, lekkere wijnen en vriendelijke bediening! |
Lindec 17 maart 2012 | |
Jezelf verwennen op een doordeweekse dag is altijd een goed idee: dus eten en slapen bij de Echoput! Na een vriendelijke en zeer correcte ontvangst begonnen we met het aperitief. Omdat wij allebei niet van een zeer droge prosecco houden, kwam de sommelier met het idee om een klein laagje vlierbloesemsiroop onder in het glas te doen. Prima! Daarna heerlijke amuses als zelfgemaakte ossenworst, een 'airbag' van zuurkool, een crostini met zelfgemaakte geitensmeerkaas met fenegriek (lekker!), dilleroom met wat zalm en makreelmousse. Allemaal even smakelijk. Verder: tartaar met cepes en schuim van de Stroese Dame (geitenkaas) (erg lekker!),eendenlever in gelei van Banyuls met variaties van gans en bietjes, zeebaars met amandelcreme en vleesjus, skrei met wat truffeljus en veldsla en als hoofdgerecht de reebou met pompoen, linzen en specerijen jus. Wij hadden bij de buren al de mand met kaas voorbij zien komen, dus het zoete dessert hebben we overgeslagen en hebben een mooie keuze gemaakt uit de hollandse kaasmand. Ik wist niet dat er ook in Nederland zo veel verscheidene en mooie kazen gemaakt worden! Conclusie: heerlijk gegeten en een reden om terug te komen!
Abosgoed 21 februari 2012 | |
Lekker gegeten in de echoput , hoge verwachtingen door de Michelin ster, uiteindelijk oordeel goed maar niet super, de wijn is wel FANTASTISCH (colombette sauvignon) |
removdp 15 februari 2012 | |
Leuke zoutjes, amuse met langoustines top!, tartaar van rund met oesters en haringkuit, echt lekker!, alle cuissons top, foi gras met kwee-appel heerlijk. Heerlijke cremes en sauzen. Gelakte zwezerik misschien iets bitter. Als piece wild varken met cepes puree, echt geweldig!
Fyrin 13 februari 2012 | |
Goed gegeten, maar een ster? Ondanks bij reserveren vermelden van zwangerschap, en een overduidelijke buik, toch amuses met ingrediënten die in dat geval ongepast zijn. Bediening vriendelijk maar niet heel attent. Visgerechten niet sterkste kant, coquille en zeebaars te gaar, jammer. Wild is klasse apart, dat is waar De Echoput onovertroffen in is! Kortom, een plus en een min, maar als totaalervaring eerder een 7,5 dan een 9. |
Billnam 12 januari 2012 | |
Als er wild is, wordt er wild geserveerd (en alleen dan ook wild, zoals wij ondervonden). Vreemd voor een ster-restaurant. Keuken niet uitzonderlijk; zeker in vergelijking met andere restaurants in Apeldoorn e.o. Tussen 2e en hoofdgerecht n.b. 1 uur wachten! Zakelijke inrichting; redelijk kil te noemen als men de 'oude Echoput' van weleer nog weet te herinneren (past dit in een bosrijke omgeving..?..eerder in A'dam of ander stadscentrum). Al met al geen uitzonderlijke ervaring en geen goed prijs-kwaliteitverhouding. Zeker geen ster waard. |
Vanderstarre 5 januari 2012 | |
Ervaring van gisteravond: om19.00 binnen, bestelden wildmenu,4 gangen. Er ging het een en ander mis, zo kregen we de patrijs geserveerd ipv de wildbouillon. Dat werd hersteld. Echt erg was de enorme traagheid: alles verliep traag, een uur wachten tussen het voorgerecht en de bouillon en daarna nog eens een uur wachten op het hoofdgerecht. Naast ons zat een stel dat 5 gangen had, hetzelfde menu, later binnen kwam en een half uur eerder klaar was. Uiteindelijk konden we na enig aandringen om 22.30 aan het dessert. Andere gasten ergerden zich ook, er kwam geen enkele verklaring van het personeel, laat staan een excuus. Wat ontzettend jammer. |
remko12 11 december 2011 | |
Een feestje om mee te maken leuke jonge gezellige bediening met verstand van het voorschotelen van heerlijke wildgerechten die in opmaak en smaak van de borden knallen! |
Ol en Fren 22 november 2011 | |
Helaas was er deze dag (maandag) geen lunch in het restaurant (waar wij ons op hadden verheugd) dus mochten wij plaats nemen in de bistro. Wij hebben daar een salade en hamburger gegeten waarbij wij een glas huiswijn wilde bestellen maar helaas was deze niet op voorraad...? Er was wél een keuze uit wijnen die al open waren... Beetje vreemd toch? Al met al heeft het ons goed gesmaakt maar lunchen in de bistro slaan wij een volgende keer over... |
Geef zelf je mening over De Echoput