8.3

KeukenFrans & Internationaal
Lunch
Diner

Mr_Bokkie Mr_Bokkie 6 mei 2012

Zeer matig gegeten, lang op gerechten wachten, niet bijschenken van wijn en water (terwijl we een wijnarrangement hadden) . Vegetarisch weinig verrassende gerechten, hoofdgerecht zijn bietjes, sjalotjes en wat aardappeltjes met dikke klodder mayonaise achtige emulsie, een grote tegenvaller.Onervaren en niet attente bediening. Prijs-kwaliteitsverhouding daardoor uit verhouding, want prijzen zijn wel top....

Haute Cuisine Haute Cuisine 3 april 2012

Heerlijk gegeten op Valentijnsdag in dit sfeervolle, ruime restaurant met open haard. Mooie gerechten, lekkere wijnen en vriendelijke bediening!

Lindec Lindec 17 maart 2012

Jezelf verwennen op een doordeweekse dag is altijd een goed idee: dus eten en slapen bij de Echoput! Na een vriendelijke en zeer correcte ontvangst begonnen we met het aperitief. Omdat wij allebei niet van een zeer droge prosecco houden, kwam de sommelier met het idee om een klein laagje vlierbloesemsiroop onder in het glas te doen. Prima! Daarna heerlijke amuses als zelfgemaakte ossenworst, een 'airbag' van zuurkool, een crostini met zelfgemaakte geitensmeerkaas met fenegriek (lekker!), dilleroom met wat zalm en makreelmousse. Allemaal even smakelijk. Verder: tartaar met cepes en schuim van de Stroese Dame (geitenkaas) (erg lekker!),eendenlever in gelei van Banyuls met variaties van gans en bietjes, zeebaars met amandelcreme en vleesjus, skrei met wat truffeljus en veldsla en als hoofdgerecht de reebou met pompoen, linzen en specerijen jus. Wij hadden bij de buren al de mand met kaas voorbij zien komen, dus het zoete dessert hebben we overgeslagen en hebben een mooie keuze gemaakt uit de hollandse kaasmand. Ik wist niet dat er ook in Nederland zo veel verscheidene en mooie kazen gemaakt worden! Conclusie: heerlijk gegeten en een reden om terug te komen!
Zeer correcte bediening. De sommelier heeft veel verstand van wijn en komt met prettige suggesties. Het personeel is alert, vriendelijk, niet opvallend aanwezig en weet precies wat er op het bord ligt.
Het restaurant is mooi en chic ingericht, mooie bruin- en cremekleuren, maar het geheel doet toch een beetje afstandelijk aan. De tafels staan op prima afstand van elkaar, zijn mooi gedekt en op de stoelen kun je het best een paar uur uithouden. Een echt vuur in de open haard waar gedurende de avond telkens nieuwe houtblokken op worden gelegd.

Abosgoed Abosgoed 21 februari 2012

Lekker gegeten in de echoput , hoge verwachtingen door de Michelin ster, uiteindelijk oordeel goed maar niet super, de wijn is wel FANTASTISCH (colombette sauvignon)

removdp removdp 15 februari 2012

Leuke zoutjes, amuse met langoustines top!, tartaar van rund met oesters en haringkuit, echt lekker!, alle cuissons top, foi gras met kwee-appel heerlijk. Heerlijke cremes en sauzen. Gelakte zwezerik misschien iets bitter. Als piece wild varken met cepes puree, echt geweldig!
Super gegeten!

Geef zelf je mening over De Echoput