8.4

KeukenFrans & Internationaal
Lunch
Diner

Billnam Billnam 12 januari 2012

Als er wild is, wordt er wild geserveerd (en alleen dan ook wild, zoals wij ondervonden). Vreemd voor een ster-restaurant. Keuken niet uitzonderlijk; zeker in vergelijking met andere restaurants in Apeldoorn e.o. Tussen 2e en hoofdgerecht n.b. 1 uur wachten! Zakelijke inrichting; redelijk kil te noemen als men de 'oude Echoput' van weleer nog weet te herinneren (past dit in een bosrijke omgeving..?..eerder in A'dam of ander stadscentrum). Al met al geen uitzonderlijke ervaring en geen goed prijs-kwaliteitverhouding. Zeker geen ster waard.

Vanderstarre Vanderstarre 5 januari 2012

Ervaring van gisteravond: om19.00 binnen, bestelden wildmenu,4 gangen. Er ging het een en ander mis, zo kregen we de patrijs geserveerd ipv de wildbouillon. Dat werd hersteld. Echt erg was de enorme traagheid: alles verliep traag, een uur wachten tussen het voorgerecht en de bouillon en daarna nog eens een uur wachten op het hoofdgerecht. Naast ons zat een stel dat 5 gangen had, hetzelfde menu, later binnen kwam en een half uur eerder klaar was. Uiteindelijk konden we na enig aandringen om 22.30 aan het dessert. Andere gasten ergerden zich ook, er kwam geen enkele verklaring van het personeel, laat staan een excuus. Wat ontzettend jammer.

remko12 remko12 11 december 2011

Een feestje om mee te maken leuke jonge gezellige bediening met verstand van het voorschotelen van heerlijke wildgerechten die in opmaak en smaak van de borden knallen!

Ol en Fren Ol en Fren 22 november 2011

Helaas was er deze dag (maandag) geen lunch in het restaurant (waar wij ons op hadden verheugd) dus mochten wij plaats nemen in de bistro. Wij hebben daar een salade en hamburger gegeten waarbij wij een glas huiswijn wilde bestellen maar helaas was deze niet op voorraad...? Er was wél een keuze uit wijnen die al open waren... Beetje vreemd toch? Al met al heeft het ons goed gesmaakt maar lunchen in de bistro slaan wij een volgende keer over...

theobrok theobrok 20 oktober 2011

Met ons kookclubje ons uitstapje gemaakt en uitvoerig gedineerd.
Alles werkelijk alles was perfect. Mooie opmaak. Prima bediening. Zeer goed (aangepast) wijnarrangement. Werkelijk topniveau.

Geef zelf je mening over De Echoput

Vrijdagvan 12:30 tot 14:30van 18:30 tot 21:30
ZaterdagGeen lunchvan 18:30 tot 21:30
ZondagGesloten

Opmerkingen

Restaurant en hotel De Echoput zijn het gehele jaar geopend met uitzondering van oudjaarsdag en nieuwjaarsdag.