PeterS 18 april 2012 | |
Dit is de 2e keer dat wij hier gegeten hebben (en zeker niet de laatste keer). De locatie is zeer mooi, lekker rustig, genoeg parkeerruimte en zeker als het mooi weer is ook nog een buitenterras. Als voorgerecht hadden we carpaccio, op zich was hij goed, maar hij kon beter. Als hoofdgerecht mixed grill en hertenbiefstuk, beide waren goed, niets mis mee. Nagerecht zelfgemaakte tiramisu en stroopwafelijs, beide waren ook heerlijk. Zeker een aanrader om een keer te eten. |
arleeuw 19 maart 2012 | |
Op 17 maart 2012 met 21 personen onze 50-jarige bruiloft gevierd met een fantastisch buffet. Entourage en bediening perfect. Erg tevreden over alles en we komen zeker eens terug. |
elliebergsma 4 maart 2012 | |
Onlangs met een aantal vrienden hier gegeten. Het eten was goed en de bediening was vriendelijk. De locatie is leuk gelegen. |
CvdS_te_R 18 december 2011 | |
Met 7 personen uitstekend gegeten. Ondanks de 7 verschillende gerechten met verschillende wensen werd alles perfect klaargemaakt. Medium was medium en rauw was rauw en de vis niet kompleet doorgebakken. Niets dan lof voor de koks.
Fimmyriet 2 december 2011 | |
Met enige regelmaat ga ik eten bij Brasserie Vrijenburg. Ik vind het een prima plek om te komen voor een bakkie, lunch, borrel of diner. De locatie is mooi gelegen aan een recreatieplas, met uitzicht op een oer-Hollands landschap. 's Zomers kan je hier extra van genieten op het terras.
Henkelder 29 november 2011 | |
Regelmatig ga ik met mijn gezin eten bij Restaurant Vrijenburg. Het is daar goed toeven. Rustige, prettige sfeer, waarin je je op je gemak voelt en waar ruimte is voor echt contact tussen eigenaar/personeel en gasten. Keurige aankleding, smaakvol. De amuses die je voor en na (!) de maaltijd aangeboden krijgt zijn echt bijzonder, met aandacht bereid. Vooral de amuse met Reijpenaar kaas vooraf en de mini-cornetto na zijn een feest voor het oog en de smaak. Daartussen in eet je hier prima. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar worden ook mooi opgediend. Je ziet dat de koks trots zijn op hun werk.
Ernaaa 27 november 2011 | |
Ik weet niet waar de klant Niet Blij, niet blij is van geworden maar ik deel die mening zeker niet. Al jaren loop ik het gezellige restaurant binnen en is de ontvangst keer op keer zeer hartelijk. Het is een kunst om iedereen tevreden te houden, zeker wanneer het op een zomerdag ontzettend druk is. Ook dan is de bediening even vriendelijk en de kok maakt van de gerechten een feestje. Kort om, ik hoop hier nog vele jaren binnen te lopen en te genieten van een kop koffie met een heerlijke appeltaart, een lekkere lunch en wellicht nog eens een diner. |
jaapseel 27 november 2011 | |
Een paar maal per jaar gaan we met een aantal oud-collega's ergens een hapje eten en lekker "bijkletsen". Afgelopen donderdag was de keuze gevallen op Brasserie Vrijenburg. De combinatie uitstekend eten, gastvrijheid en gezellige sfeer bezorgde ons een heerlijk avondje-uit.
Organisatie 13 november 2011 | |
bbreejen 12 november 2011 | |
Op een zaterdagavond gegeten (12-11-2011)met gezin (4jr en 10mnd) + opa en oma erbij. Er stond een kinderstoel klaar. Een groentepotje en flesje werd gewoon opgewarmd toen ik het vroeg en kreeg er nog een schaaltje bij. Vriendelijk personeel. Heerlijke gerechten. Verrast door de amuse vooraf. De carpaccio + uiensoep is heerlijk als voorgerecht. Bij het hoofdgerecht is de Ossenhaas en mixed grill aan te raden en als dessert was de speculaasijs met kruidnootjeskruim/slagroom errrrrug lekker en de sorbet ook. Voor de kinderen een keuze uit 2 kinderijsjes in vorm van een beestje om mee te nemen. Aan het eind werden we weer verrast door een kersenmousse amuse. Prijstechnisch ook erg goed. Dus heel erg aan te raden !!!!!!!!!!!!!!!
Geef zelf je mening over Brasserie Vrijenburg