KeukenEetcafé

sefre6262 sefre6262 16 november 2011

Onze favoriete plek voor de lunch telkens wij in Valkenswaard zijn. Lekker eten, vriendelijke prijzen, hartelijke en vlotte bediening.

WendyW WendyW 12 oktober 2011

Afgelopen weekend hier gegeten en het was heerlijk en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bediening was goed en er heerst een gezellige sfeer.

nockje nockje 21 oktober 2009

wij gaan hier regelmatig eten altijd perfekte bediening en heel goed eten voor die prijs en je kunt er nog wat van valkenswaard zien

Proever75723 Proever75723 26 mei 2008

Opmerkingen eten

Ik had een meeting met een zakelijke relatie en die wilde graag wat eten. Als voorgerecht zijn we gegaan voor de " vurige escargots" kortom slakken met room, sambal en kruidenboter. Nu moet ik eerlijk zijn dat ik persoonlijk de saus bij escargots het lekkerste vindt. En ik moet bekennen dat ik enkel om enigszins fatsoenlijk over te komen geen 2e portie heb besteld. Ongelofelijk lekker (en vet). Ik had als hoofdgerecht nogmaals een voorgerecht nl de lauwwarme salade van scampi en gerookte zalm. Weinig verrassend maar gewoon goed Mijn disgenoot had een tournedos Die zag er goed uit, met een mooi vetrandje Kortom goed eten voor een eerlijke prijs

Opmerkingen service

Jong meisje wat ons bediende, en het kan zijn dat ze een beetje bang was voor mijn disgenoot (die erg luid kan zijn, en erg groot is qua postuur). Maar het meisje liep met een boog om hem heen, en bijvoorbeeld de asbak werd niet verschoond. Kortom jammer

Opmerkingen decor

Wij zaten, vanwege privacy, en de drukte in een hoekje bij de gokkast. En daar was het decor niet echt goed, afgezien van het uitzicht op restaurant Peking. Op het terras is het beter.

Bart3 Bart3 27 november 2007

Positief : leuke sfeer, vlotte bediening ondanks de drukte. Mijn disgenote was erg te spreken over haar lamsvlees, ik vond de meervalfilet van het weekmenu wat aan de kleine kant, de warme groenten niet warm genoeg.

Geef zelf je mening over Eetcafé in de Sleutel