Wij komen hier regelmatig.
Altijd vriendelijke bediening, eten is vers en de gerechten zijn origineel en ze wisselen de kaart elke 3 maanden. Bovendien is hun weekmenu elke week weer iets geheel anders.
Het soort eetcafe dat eigenlijk geen eetcafe meer is maar gewoon een restaurant. Toch kun je er nog altijd de echte eetcafe-klassiekers bestellen zoals tournedos, lamskoteletjes en natuurlijk de kipsate.
O ja, altijd bijzondere speciaalbieren op de tap.
Paar keer geweest de laatste tijd, in alle opzichten (eten, prijs, bediening) een prima stek.
Alhoewel heel vaak een Koffie van Stralen drinken ongetwijfeld een langere broekriem nodig maakt kan ik die variant op de speciale koffies toch zeker aanraden
Onlangs binnengestapt met een relatie, die eerst de menukaart eerst inzien alvorens te besluiten hier te eten. Daarbij gelijk twee consumpties verzocht. Dat kon echter niet; we moesten eerst besluiten er wel te gaan eten. Bizar! Zonder commentaar vertrokken.
Inderdaad een eetcafé, wat ook duidelijk blijkt uit de aankleding van het interieur. De gamba's waren voortreffelijk evenals het nagerecht. Huiswijn bovengemiddels qua kwaliteit. Plezierige bediening. Ook spontaan welkom de keuken te bekijken. Schoon en geordend zoals dat hoort. Hier kan ook de 'Smaakpolitie' een aanbeveling doen. Prijs/kwaliteit verhouding geheel in orde. Aanrader!