Het eten was niet lekker, niet warm, geen fantasie en smakeloos. De ribeye kon eigenlijk nog niet eens aan de varkens worden gevoerd. De sfeer in het restaurant.... ja....waar is die sfeer. De bediening was zeer vriendelijk. Na afloop van het eten terwijl ik en mijn tafeldame midden in een gesprek zaten kwam de directeur nog even langs en stoorde enorm. Belachelijk. Geen aanrader als je daarna naar een leuke voorstelling gaat.
Voorstelling begom on 2015 uur en wij moesten helaas al om 1800 uur aanwezig zijn om op tijd voor de vooorstelling van Liesbeth List te kunnen eten met 4 personen.
Menu a 29,50 pp was niet slecht, witte wijn a 30 euro prima, glazen rood a 3,25 heelmatig.
Te weinig personeel om een vrij groot aantal bezoekers te kunnen bedienen, mocht zelfs even in de rij staan op 163,50 af te rekenen voor 4 personen.
Voor een theaterrestaurant niet slecht.
Voor de voorstelling van Nynke Laverman gegeten bij Waterfront. Zorgvuldige bediening, hartelijke ontvangst, mooie raamplaatsen aan het water. Goed wijnadvies en menu van de dag. Salade met brie en zalmmoot sober, vers en goed. Tijd werd voor ons in de gaten gehouden, koffie op tijd, de bediening bracht rust aan tafel. Hulde.
Geen aanrader. Het eten was smakeloos. De friet vormde een vreemde combinatie met de lamsspies met abrikozen en de gele rijst. Het geheel werd fantasieloos opgediend. De bediening was niet erg vriendelijk en leek erg veel haast te hebben. Prijs-kwaliteitverhouding is zoek. Het restaurant heeft een kille uitstraling. Goed voor een drankje na het theater, niet voor een avondje lekker uit eten.
Het theaterseizoen is weer begonnen. Ik heb dan ook afgelopen donderdag vooraf aan de voorstelling bij Waterfront gedineerd. Heb heerlijk gegeten van de nieuwe kaart. Vooral het dessert is een aanrader!