KarinBloomdale 11 mei 2012 | |
The food was absolutely marvelous, well portioned, creative and beautifully presented. The wine pairings were perfectly matched. The menu is intriguing and ever-changing
Proever45007 9 mei 2012 | |
Ontzettend lekker gegeten, het verrassingsmenu was enorm lekker. Met iedereen werd rekening gehouden. Hele vriendelijke bediening en gezellige inrichting. |
Sassiesh 4 mei 2012 | |
Erg lekker gegeten! Ze stellen het menu voor je samen en als je akkoord bent blijft het een verrassing. Je mag allergieën of dingen die je niet lust doorgeven en als je echt wilt weten wat ze gaan maken, wordt het vertelt. Wij hadden gekozen voor een 3-gangen menu en ik heb zelden zo lekker gegeten. Met iedereen zijn wensen werd rekening gehouden.
etnej 28 april 2012 | |
Genoten van het verrassingsmenu, een concept dat steeds vaker wordt gehanteerd en waardoor men zich met een kleine brigade echt op verse, seizoengenbonden producten en de bereiding kan richten. Ook deze avond is dat voortreffelijk gelukt. Heerlijke gerechten voorzien van goed combinerende smaken en mooi opgediend. Een "losse" maar attente bediening past goed in deze kleine maar intieme zaak op een sfeervolle locatie in Rotterdam. Het team heeft er zichtbaar lol in. Ga zo door! |
nfs 3 april 2012 | |
Heerlijk gegeten, bediening moest nog even wennen maar men was vriendelijk en correct. Leuk sfeertje en dus aan te raden voor een gezellig en smaakvol etentje! |
RuudRace 6 maart 2012 | |
Heerlijk gedineerd in een gezellig Branco. Een aangepast menu voor varkensallergie was op voortreffelijke wijze ingevuld met griet in een sublieme fris-zure roomsaus. De bewerkte ganzenpaté had iets minder vet gemogen, maar de smaak was er niet minder om. Prima bediening, gastvrij en voor herhaling vatbaar. Prijs-kwaliteitverhouding oké. |
AnkievanDooren 28 januari 2012 | |
Het eerste wat opvalt is de bediening : die heeft er duidelijk zin in, vriendelijk , deskundig en attent Het 4 gangen menu is geweldig,verassend en qua presentatie,textuur en smaak zeer origineel en verfijnd. De liefde voor het koken voelt men gewoon . De proeverij van Waards rund was tongstrelend, het andere tussengerecht gevulde kabeljauw rug met krab and kerrie was heerlijk . Het dessert was een blanke moorkop gevuld met een banaan /room mousse en huis gedraaide citroen room ijs. Dit restaurant is een aanrader voor de fijnproevers . Gewoon een heel goed restaurant en nog prettig ingericht ook |
spiedypiedy 27 januari 2012 | |
Verrassingsmenu, wat ook echt niet verteld wordt bij navraag. Lastig, want moeite met bepaalde schelp- en schaaldieren en orgaanvlees. Dit aangegeven en gevraagd of zij bij wijze van uitzondering toch wilden vertellen wat er van de producten in zou zitten...Niet dus, alleen of ik wel van roompate hield ((ja hoor niet teveel, maar geen roompate te bekennen, maar kreeg bij het tussen een miniscuul klein stukje ganzenlever en mijn tafelgenoot een ferme plak). Wellicht kende ze het menu gewoon niet. Eerste paar gangen waren erg goed, huiswijn ook de eerste wijn van het arrangement, jammer. Dessert viel tegen, fruit was onrijp en miste de exotische smaak die bij de beschrijving werd gegeven. Toch best een aanrader qua sfeer. |
3S 26 januari 2012 | |
Traditioneel eten we met een groep vrienden aan de vooravond van Kerst gezamenlijk een diner. Dit jaar was dat bij Branco en wel de 4-gangen variant. Het eten was in één woord uitstekend. Een goed op elkaar afgestemd menu, alles prima op smaak, klassieke smaken met een moderne twist. Echte een aanrader!! |
ChelseaB 22 december 2011 | |
Whoops : I Am wrong here: pls flip-over to Branco-Zwaanhals ; but don’t worry we will back here next week to get a fantastic experience again |
Geef zelf je mening over Branco