KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Door ‘het zonnige, levendige pleintje’ krijg je echt het idee ‘in Frankrijk op vakantie te zijn’. Wanneer het afkoelt op het terras ‘wordt je zelfs een plaid aangereikt’. ‘Binnen is het restaurant klein, waardoor de tafels wel erg dicht op elkaar staan’, maar dit wordt helemaal goedgemaakt door gerechten als ‘tartaar van ossehaas’, ‘mul met schelpen en citroenmerengue’. Vooral aan ‘de afwerking en de service’ kan menig restaurants een puntje zuigen. Alleen ‘de plastic bloemen’, die horen echt niet bij een restaurant van dit kaliber.

AnkievanDooren AnkievanDooren 28 januari 2012

Het eerste wat opvalt is de bediening : die heeft er duidelijk zin in, vriendelijk , deskundig en attent Het 4 gangen menu is geweldig,verassend en qua presentatie,textuur en smaak zeer origineel en verfijnd. De liefde voor het koken voelt men gewoon . De proeverij van Waards rund was tongstrelend, het andere tussengerecht gevulde kabeljauw rug met krab and kerrie was heerlijk . Het dessert was een blanke moorkop gevuld met een banaan /room mousse en huis gedraaide citroen room ijs. Dit restaurant is een aanrader voor de fijnproevers . Gewoon een heel goed restaurant en nog prettig ingericht ook

spiedypiedy spiedypiedy 27 januari 2012

Verrassingsmenu, wat ook echt niet verteld wordt bij navraag. Lastig, want moeite met bepaalde schelp- en schaaldieren en orgaanvlees. Dit aangegeven en gevraagd of zij bij wijze van uitzondering toch wilden vertellen wat er van de producten in zou zitten...Niet dus, alleen of ik wel van roompate hield ((ja hoor niet teveel, maar geen roompate te bekennen, maar kreeg bij het tussen een miniscuul klein stukje ganzenlever en mijn tafelgenoot een ferme plak). Wellicht kende ze het menu gewoon niet. Eerste paar gangen waren erg goed, huiswijn ook de eerste wijn van het arrangement, jammer. Dessert viel tegen, fruit was onrijp en miste de exotische smaak die bij de beschrijving werd gegeven. Toch best een aanrader qua sfeer.

3S 3S 26 januari 2012

Traditioneel eten we met een groep vrienden aan de vooravond van Kerst gezamenlijk een diner. Dit jaar was dat bij Branco en wel de 4-gangen variant. Het eten was in één woord uitstekend. Een goed op elkaar afgestemd menu, alles prima op smaak, klassieke smaken met een moderne twist. Echte een aanrader!!

ChelseaB ChelseaB 22 december 2011

Whoops : I Am wrong here: pls flip-over to Branco-Zwaanhals ; but don’t worry we will back here next week to get a fantastic experience again

JRB JRB 22 december 2011

Met een groepje collega's hier gegeten en gekozen voor het driegangenmenu. De amuse met rookvlees was een goede smaakmaker. De soep met gamba's en schuim was ok, maar beetje vlak. Hoofdgerecht eendenborst met eendenlever en stamppotje met jus was simpel, maar Oudhollands lekker. Het dessert bestond uit stoofpeertjes en voor een aantal een kaassplankje. Peertjes leuke afsluiting van het menu. Kaasplankje had geen notenbrood, maar stokbrood en dat is toch jammer. De geschonken sauvignon blanc paste prima bij de gerechten. De bediening is wel vriendelijk en correct, maar erg afstandelijk, dus geen toevoeging aan de sfeer. De zaak is piepklein, maar ziet er sfeervol uit. Kortom, Branco is zeker een aanrader met een chef die aangenaam weet te verrassen.

Geef zelf je mening over Branco

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdagvan 17:00 tot 23:00
Zondagvan 17:00 tot 23:00

Opmerkingen

Branco is tijdelijk op maandag en dinsdag gesloten. Doch en enkel op reservering voor groepen vanaf 15 personen opent zij haar deuren.

Meld dit restaurant als gesloten