tantemar 20 januari 2012 | |
Mijn vriendin en ik hebben er vanavond gegeten en we zijn er met een ronde buik en helemaal tevreden weer de deur uitgewandeld. De kipfilet in zoetzure saus en mijn varkensvlees met groente en cashewnoten waren heerlijk en vers klaargemaakt. We zullen er zeker nog eens terugkomen! |
SuzanneP 10 januari 2012 | |
stefank 4 mei 2011 | |
Deze Chinees heeft smaakvol eten en de service is goed. Vooral de babi pangang spek is erg lekker. |
tuzi 3 september 2010 | |
Vieste afhaal chinees dat ik ooit geproefd heb! Druipt van het vet, veel te weinig ook voor een chinese rijsttafel voor 2 personen, haast 1/3 van wat je normaal krijgt. Te veel geld vragen zij, en ze doen ook nog eens enorm lang over om te bezorgen! |
Smitje2000 4 april 2010 | |
Roti rund. Vreselijk dat dit als roti verkocht wordt. 80 % bestond uit aardappels in een gele geleiachtige saus. Erg laf van smaak. De enkele stukjes vlees van een erbarmelijke kwaliteit. Ik kom hier nooit weer. |
Edwin V 7 januari 2010 | |
Het is meer een wat luxe Hollandse snackbar met Chinese en Surinaamse gerechten. Goedkoop, snel en lekker is hier de formule. |
herbygunther 25 november 2009 | |
Ben hier een paar keer geweest voor afhalen. De porties zijn veel kleiner dan bij de meeste Chinezen. Smaak valt iets tegen... De service is wel goed. |
Proever43475 5 mei 2007 | |
Niet goedkoop, kleine porties (voor een chinees dan) wel uiterst vriendelijk personeel. Smaak is voldoende/normaal. |
Proever5231 1 januari 2007 | |
Bezorging duurde lang, eten was slecht; alles zat in een gebonden gelei achtige saus, waardoor alle gerechten hetzelfde smaakten. |
Proever48069 24 juni 2006 | |
ik haal normaal altijd af, vandaag liet het voor het eerst bezorgen, het was er snel, en het eten was WARM... plus dat het eten is lekker en goed bereid... ik ga voortaan alleen naar deze CHINEES!!!! |
Geef zelf je mening over Sien Cheng