KeukenFrans & Mediterraan
Openingstijdenvanaf 11.30

Aan ‘de ligging, de ambiance, de tuin en de kaart’ zal het niet liggen, maar ‘de bediening blijft een lastig punt in dit restaurant’. Hoewel ze erg kindvriendelijk zijn mag het tempo wel een paar tandjes hoger. De vernieuwde kaart is één grote verrassing en ook de aangeboden kookworkshops zijn een pré. De oude meelfabriek uit 1916 biedt een ‘ruime maar sfeervolle locatie’. Alleen kun je niet naar buiten kijken want ‘de ramen zitten niet op ooghoogte’.

miekek miekek 25 maart 2012

Afgelopen vrijdag naar Soulful dining geweest in de Meelfabriek.
Wat een leuk concept.
Heerlijk gegeten, leuke bediening en lekkere muziek.
Tafels keurig gedekt!
Goed begin van je weekend!
Een aanrader

PjotrvanLenteren PjotrvanLenteren 25 februari 2012

Klacht over de wijn. Wijn had kurk. Krijg dan keurig een glas uit een andere fles, maar de wijn met kurk wordt gewoon - zelfs zonder het te verbergen - uitgeschonken aan de rest van de zaak. Je kunt lang en kort lullen over eten en drinken, maar als een fles met kurk niet rechtstreeks naar de glasbak gaat, dan weet je personeel zelfs van de meest basale basis van eten en drinken niets af, is je concept kennelijk om geld te verdienen aan domme mensen.

Proever12554 Proever12554 20 november 2011

Jammer dat de oude formule is los gelaten, maar toch nog restaurant waar je lekkere gerechten eet.

In hoeverre je met een eenvoudig schaaltje bruin brood met boter voor maar liefst € 4,50 aan klantenbinding doet is het wel nog maar de vraag

evanbeijnum evanbeijnum 14 augustus 2011

Mooie locatie aan rivier de Zijl en in gesitueerd in een historisch pand. De gerechten waren smaakte prima en qua hoeveelheid was het hoofdgerecht gelukkig een niet al te zuinige portie. Daarnaast een eenvoudige wijnkaart met lekkere wijnen. De bediening was vriendelijke en behulpzaam.

leonievanderplas leonievanderplas 1 juli 2011

Help! Dit restaurant is op een andere manier gaan koken! Volgens mij is er met de naamsverandering ook een ander idee over het eten gekomen. Wij gingen er voorheen veel naartoe omdat wij heel tevreden waren over het eten. Goede, verse ingrediënten die mooi tot hun recht kwamen, sausjes uit eigen keuken, alles mooi afgewogen geserveerd, veel aandacht voor groenten (dat vinden sommige restaurants best moeilijk, of onbelangrijk). Nu: standaardhap met kantenklare zoute horecajus zodat je weinig kunt zeggen over de smaak van het vlees, weinig moeite gedaan voor de groenten en bovendien bedorven garnalen in de van bliktomaten gemaakte gazpacho (wat bovendien een beroerde combinatie is). Het toetje kwam volgens mij ook uit de fabriek. Heeeel anders dan voorheen. Wij gaan hier niet meer naartoe. (We hadden het kunnen weten, want de borrelhappen waren ook niet meer zo lekker als eerst - vroeger zelfgemaakte geitenkaaskroketjes, nu kaasstengels zoals in elke kroeg, niet slecht, maar wel vet en weinig verrassend). Ik denk trouwens niet dat iedereen het met me eens is, want de tent zat goed vol.

Geef zelf je mening over Brasserie de Meelfabriek