| Activiteiten | Afhalen, Catering, Koffiebar, High tea | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij zijn hier vlak na de opening geweest (jaren geleden) en waren toen niet enthousiast. Na vele positieve verhalen in onze omgeving vanavond de tent een tweede kans gegeven. Babylon heeft zich geweldig gerevancheerd. In een prettige ambiance (in het donker zie je het lelijke plafond met grote buizen niet zo erg) met zicht op de open keuken konden we genieten van heerlijke gerechten met smaakvolle combinaties op het bord. Onze ober Robert serveerde hier met flair mooie wijnen bij (die overigens niet op de wijnkaart "per glas" stonden). We hebben een heerlijke avond gehad en onze mening over Babylon flink naar boven bij moeten stellen. Complimenten! Menu kost 32,50
Gegeten op: 7 december 2012.
Op een zonnige woensdagavond zijn we na een fietstochtje beland bij Babylon om een klein hapje te eten. We kozen allebei alleen een voorgerecht met een flesje chileense sauvignon blanc.
De keuze viel op de combinatie van Schotse zalm, pancetta en lardo di collonata met knoflook-tomatensalsa en lintpasta en de kabeljauwrug met Green Egg wilde Argentijnse gamba, kokos-hollandaise en Japanse boekweitnoodles.
De bedienig was keurig en netjes en kwam gedurende de maaltijd regelmatig even kijken, zonder opdringerig te zijn.
De beide gerechten waren heerlijk bereid en erg leuk opgemaakt.
Zeker een aanrader.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Wat een toptent. Wij hebben er gister heerlijk gegeten, ook de service wat goed! Vriendelijk personeel met veel kennis van het eten en de wijnen.
Gr Jaqueline en Gerard
Zaterdag 11-2 met zijn drietjes daar gegeten. We werden zeer goed bediend door een ervaren, vriendelijke dame. Het eten was prima. Aan de gerechtjes wordt een originele twist gegeven, bijvoorbeeld de champagneroom bij de garnalencocktail en het krokantje van biet en geroosterde amandelen bij de hertencarpaccio. Als hoofdgerechten hadden we gegrilde ossenlende (prima zacht vlees) met een aardige truffelmayonaise, haasbiefstuk (ook heerlijk mals) met rode wijnsaus (er mag van mij altijd wel wat meer saus) en een trio van dagvis, dat smakelijk was maar niet speciaal. Moderne en toch gezellige ambiance. Voor Heerhugowaard vinden wij het een aanrader.
tis gewoon goed alles klopt, vlot personeel goede keuken redelijke prijzen .komzeker snel terug
Schrijf zelf een recensie over Grand café Restaurant Babylon
Schrijf hieronder je recensie over Grand café Restaurant Babylon. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Vrijdag | 07:00 - 22:00 |
| Lunch | 07:00 - 17:00 |