prossen 19 mei 2012 | |
vreselijk onbeschofte bediening, alles was teveel moeite!
Smeets 30 maart 2012 | |
Geweldig uitzicht en ligging, goede bediening, en wat er op je bord ligt ziet er mooi uit, maar helaas, elk gerecht weer smaakte gewoon nergens naar.
eerlijkheerlijk 13 februari 2012 | |
Zeer slecht. Bediening zeer onervaren, barman ronduit onbeschoft nadat ik had geklaagd over de karige hoeveelheid in mijn glas. Eten van zeer lage kwaliteit, zeker voor die prijs die niet heel hoog maar zeker niet laag is. Bittergarnituur was wel goed. Het enige pluspunt is de locatie al wil je daar in de zomer ook niet zitten ivm de stank van kralingse plas waarvan alle rotzooi die kant op stroomt. |
lexina 9 oktober 2011 | |
voorgerecht oneetbaar. hoofgerecht biefstuk taai. bediening traag en onverzorgd. |
Dommelsch 5 september 2011 | |
De algemene indruk was uitstekend: het personeel was gastvrij, correct en dienstbaar. Ook al was het druk, we werden vriendelijk te woord gestaan als we vragen hadden en alles verliep vlot en efficiënt. Geen lange wachttijden, geen gehaast of “mijn collega komt zo bij u”, mensen die hun vak verstaan en met plezier aan het werk zijn. De drank en het eten dat geboden werd, was van uitstekende kwaliteit, de prijzen redelijk. We komen zeker nog eens terug. |
Mike1988 19 juli 2011 | |
Gister hier gegeten, lekker geluncht! Helaas zat het weer niet mee maar dat verpest de sfeer niet. |
claudio 12 juli 2011 | |
De bediening probeerde vriendelijk te zijn, maar was niet accuraat. De Boeuf met champignonsaus telde 4 plakjes champignon en op wat sprietjes tijm na geen garnituur. Bovendien was hij taai en ook was het mes nog bot. Geen aanrader, tenzij je voor het heerlijke uitzicht van het terras gaat... |
njbibbe 12 juli 2011 | |
Prima restaurant.Goed gelegen .Heerlijk terras aan de plas.Bediening erg vriendelijk. |
marco.b 11 juli 2011 | |
heerlijk gegeten met ondergaande zon....prijs qualiteit is goed, vriendelijke bediening.TOP !! |
Sate_gado2 10 juli 2011 | |
Erg lekker Indonesisch eten in een mooie omgeving bij de plas en leuk restaurant. De bediening is vriendelijk, maar wat afstandelijk. Absoluut een aanrader. |
Geef zelf je mening over de Schone Lei