ActiviteitenAfhalen
KeukenPizzeria & Italiaans

20 mei 2013

Al met al de ergste ervaring die ik in een restaurant heb gehad. Het eten houdt niet over maar valt nog te doen. Het brood van het voorgerecht (bruschetta) was aangebrand. De bediening vroeg of het niet lekker was geweest aangezien er nog korstjes op het bord lagen. Na het weggebracht te hebben kwam de bediening terug en vroeg wat er mis was geweest. Opnieuw aangegeven dat het brood aangebrand was. Er ontstond een hele discussie in het restaurant over het wel of niet aangebrand zijn met als toppunt de mooie vergelijking van de bediening: als een klant zegt dat de ossenhaas taai is en de kok zegt dat het goed is, dan is het gewoon goed. Ook nog de vraag gehad of ik wel bruschetta kende want haar man (de kok) was italiaans dus die wist echt wel wat hij deed. Nodeloos te zeggen dat we hierna zijn vertrokken.

Gegeten op: 19 mei 2013.
ronald67
ronald67
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

1 december 2012

Het was niet de eerste keer dat ik hier heb gegeten. Een vriend komt hier regelmatig en ik liet mij ook nu weer gewillig meenemen naar dit prettige restaurant waar de Italiaanse keuken goed tot zijn recht komt. Snelle en vriendelijke bediening.
De gefrituurde mosselen die ik als voorgerecht had zijn bijna een maaltijd op zich. Eigenlijk vind ik het daarom ook geen voorgerecht, maar ik ben er gek op, dus voor de bijl. Dan maar wat minder ruimte voor de Pizza "O Solemio". Mede door het voorgerecht heb ik de korsten van de pizza laten liggen en mijn aandacht gericht op de bodem met topping :) en die was prima.
In het algemeen vind ik de korst van de pizza iets wat ze beter weg kunnen laten. Te vaak vind ik dat een smaakloze vuller.
De wijn om de mond en keel te spoelen was van keurige kwaliteit.
Ik weet zeker dat ik hier nog vaker zal komen.

Gegeten op: 13 oktober 2012.
soylent
soylent
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

6 juni 2012

De vriendelijke bediening, het gezellige interieur, de goede service en de overheerlijke pizza maken dit tot een toptent!!

Hannaproeft
Hannaproeft
Fijnproever

22 april 2012

De pizza was erg lekker, de bediening vriendelijk, het duurde lang voordat de pizza kwam en het was erg lawaaiig, mede door veel kleine kinderen

JoBateau
JoBateau
Fijnproever

4 april 2012

Pastas en Pizzas zijn lekker en niet te duur! Prijs/kwaliteitverhouding is goed! Bediening is vriendelijk en het restaurant is leuk opgeknapt.

brummie
brummie
Proever in spe

Alle 10 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over La Terra Italiana

Schrijf hieronder je recensie over La Terra Italiana. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zaterdag17:00 - 22:00