ActiviteitenCatering
KeukenMediterraan

2 mei 2013

Goed gegeten in een leuk restaurant met een mooi concept: verschillende gerechten ter grootte van een voorgerecht proeven en zelf een menu samenstellen, met bij ieder gerecht de mogelijkheid een bijbehorende wijn te bestellen. Een paar gerechten waren helaas niet beschikbaar; de gerechten zijn dagvers. Ingrediënten zijn prima, de gerechten mooi op smaak.

Service is gastrvij en attent, goede toelichting van de gerechten en bijbehorende wijnen.

Eén klein puntje; het in een open keuken aanschouwen van het aflikken van de vingers door de chef is een wat minder prettige ervaring, zeker als het diner nog moet beginnen.

Gegeten op: 27 april 2013.
BigMc
BigMc
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

24 april 2013

Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Xanders Bazaar. We hebben ons laten verrassen door de chefkok. Wat een een heerlijke creaties. De vegetarische gerechtjes waren ook super. En dan de heerlijke wijnen erbij.
Top top top!

Gegeten op: 20 april 2013.
Arjen1992
Arjen1992

24 maart 2013

Leuk concept waarbij je uit gerechten uit landen rond de middellandse zee kan kiezen. Helaas was het eten onder de maat.

Het was voor mij een allegaartje van vreemde smaakcombinaties waarbij het toetje alles sloeg. Citroenijs dat veel te zuur was met mierzoete noga.

De bediening en de ambiance waren wel top en de wijnen waren goed.

Gegeten op: 23 maart 2013.
heellekkerzwolle
heellekkerz...

29 januari 2013

Leuk concept waarbij je diverse gerechten uit b.v. libanon of algarije kunt proeven. Smakelijke, aparte gerechten die mooi gepresenteerd worden. De hoeveelheid eten die geserveerd wordt is wat beperkt. Het eten smaakt erg lekker maar ik vind de prijs per gerecht wat aan de hoge kant. De prijs van elk gerecht zou eerder 8,00 moeten zijn dan 9,75, daarbij ook rekening houdend met de hoeveelheden.
Het restaurant is erg mooi en gezellig ingericht, de bediening is vriendelijk en servicegericht.

Gegeten op: 28 januari 2013.
moxy
moxy
Expertproever

1 december 2012

Een aantal keer lekker gegeten. Creatief concept met een internationale (vooral oosterse) keuken. Goede wijnkaart met advies en sfeervolle inrichting. Zeker een aanrader.

Bz1
Bz1
Proever in spe

Alle 53 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Xanders Bazaar

Schrijf hieronder je recensie over Xanders Bazaar. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag17:00 - 21:00
DinsdagGesloten