| Keuken | Mediterraan |
| Gemiddelde menuprijs | €27.00 |
| Minimum menuprijs | €17.00 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
wansma 9 mei 2012 | |
Zeer matig. Weing gasten maar toch erg lange wachtijden tot er iets op tafel komt. Maar 2 personeelsleden: een kok en iemand in de bediening. Slechte kruidenboter, laf stokbrood, geen verse funghi, geen verse garnalen, taaie scaloppina, smakeloze warme groenten, een bakje fantazieloze sla, niet goed gebakken aardappeltjes, frietjes die te laat op tafel komen. Pizza's waren dun en goed, de calzone pizza flauw maar met goede saus. Vriendelijke bediening. Vanwege al het eerdere wachten hebben geen nagerecht en koffie genomen, we hadden er genoeg van en zullen niet meer terugkomen bij San Remo. Geen aanrader dus! |
manon2 5 januari 2012 | |
Ik vond de inrichting een beetje ouderwets, maar het was wel mooi. Het eten was vers en smaakvol, maar helaas erg zout en vet, waardoor ik snel vol zat en misselijk werd. Voor de rest was het wel okee. Een dikke 6! |
huizehof 5 januari 2012 | |
Met de kinderen hier gegeten, smaakvol en verse ingredienten, wel erg zout, jammer. Sfeer en verzorging vd zaak oke, serveerster had zich meer mogen laten zien. Kindvriendelijk en gezellig, mild geprijst: voor herhaling vatbaar. |
jane7 29 oktober 2010 | |
Prima pizza's, heerlijke visgerechten. Niet vernieuwend, wel lekker. Prima bediening, snel, vriendelijk en klantgericht. Vrij standaard Italiaans-restaurant inrichting met rustige muziek op de achtergrond. Fijn restaurant. |
elsterno 23 juni 2009 | |
Verrassend goed! Het geheel ademt een beetje oubollig, maar het eten en de bediening zijn echt goed! De prijs is helemaal bizar laag! Leuk onderschat restaurantje! |
Geef zelf je mening over San Remo