Reserveer nu

1 2 3 4 5 ouder »

shirley4 shirley4 8 mei 2012

Lekker gegrild vlees, heerlijk mals! Frietjes ook super, echt van die lekkere dikke frieten! Prima salade, wel wat grote stukken tomaat en feta. Carpaccio heerlijk, maar iets teveel citroen (kun je weglaten hoor, als je dat niet wilt, serveerster komt bij je aan tafel om dit te doen). Gefrituurde banaan als toetje was lekker, flan vond ik persoonlijk iets minder (had 'm warm verwacht, maar het was koude pudding). Alles bij elkaar genomen heerlijk gegeten, echt een klein gezellig restaurantje om te onthouden.

PenB PenB 20 maart 2012

Prima Argentijns restaurant. Heerlijke ossenhaas, goed aangeraden door het personeel. Aardige en attente bediening (geen Argentijn bij, maar wat maakt het uit). Verder alles gewoon goed. Zeker het aanbevelen waard.

john_stiller john_stiller 14 januari 2012

Op zondagavond, met z'n vieren, hier geweldig gegeten.
Zeer sfeervolle inrichting; je voelt je meteen prettig als je er binnenkomt .
Ik ben zeer blij dat ik dit restaurant ontdekt heb. Heb nog nooit zo een perfect rib-eye en entrecote gegeten . Ook de bijgerechten waren heerlijk.
Het is binnen erg mooi, met een goeie sfeer, goed om met vrienden te gaan eten of een romantisch dineetje voor twee.Maar het allerbelangrijkste is well de ongedwongen sfeer die word gecreerd door een bijzonder aardige dame met een passie voor horeca....
Ben er zeer tevreden over en kom wij nu zeker terug....

Aan het eind werden we aangenaam verrast door een likeurtje van het huis.

christian3 christian3 10 januari 2012

Wij zijn al bij veel verschillende Argentijnse restaurants gewezen maar gisteren de eerste keer bij La Parrillada. Om het kort te maken het was absolute top. Beste steaks die wij uit hebben gegeten in Amsterdam. Het Rib Eye moet je echt eens proberen hier. Perfect gegrild en soft. De bediening was heel vriendelijk en wij hebben echt een mooie avond gehad. He was ons 9te huwelijks verjaardag en ik ben zeker dat wij hier straks weer eens kommen genieten.

Oldrascal1963 Oldrascal1963 14 oktober 2011

Op donderdagavond gereserveerd, maar er bleek plek zat te zijn.
Een erg nette en schone zaak, met een originele Argentijnse in de bediening.
Vooraf een Hollandse garnalencocktail, die wat mij betreft wat minder sla en wat meer garnalen had mogen bevatten, maar de smaak was uitstekend.
Ik had de T-bone en mijn vrouw een biefstuk. Beiden waren perfect gegrild.
Wij werden op onze wenken bediend. Al met al een zeer geslaagd etentje.
Ik zal dit restaurant zeker bij vrienden aanbevelen en wij komen hier vast nog eens terug.

Sporthaas Sporthaas 15 april 2011

Restaurant ziet er netje en verzorgd uit. Vriendelijk personeel.
Mijn keuse viel op de gegrilde gambas en de ossenhaas van 3 ons.
Beide gerechten waren heerlijk.
Zeker een aanrader.

j.vanpoorten j.vanpoorten 4 december 2010

Ben gisteravond weer langs geweest bij Giorgo, het eten was weer van ouds heerlijk, Perfect gegrild en gastvrije bediening. Nog nooit een teleurstelling gehad.

Ketseur Ketseur 4 december 2010

Na goede ratings te hebben gelezen zelf geprobeerd. Had meer van het eten verwacht. De 2-persoons mixed grill was niet bijzonder van smaak en niet op de juiste temperatuur. De tournedos (225 g) was goed, maar zeker niet uitstekend. Daarbij was de bediening niet bepaald pro-actief. Kortom, er zit nogal wat verschil tussen een goede Parrilla in Argentinie en deze variant.

freddybrugmans freddybrugmans 20 november 2010

Uitstekend gegeten en gedronken.
Bovendien zorgt Giorgio Tadros (de eigenaar) voor een ontspannen sfeer!

anykey anykey 6 november 2010

Lekker met zijn 3en gegeten. Vlees was goed en lekker mals. Aardige bediening.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over La Parrillada