7.5
7.4

KeukenAziatisch
Openingstijden16.00-22.00 ma t/m vrij, 12.00-22.30 weekend en feestdagen

Proever27319 Proever27319 13 maart 2011

Gisteren met een groep van 12 mensen gegeten. Relaxte sfeer en vriendelijke bediening. Er was een ruime keus aan eten en het was lekker! Als de kinderen het zat zijn om aan tafel te zitten kunnen ze beneden spelen. Kortom, we hebben allemaal een prima avond gehad. Een aanrader voor een ontspannen en gezellig avondje uit!

diaanschen diaanschen 10 januari 2011

27-12 hier eten geweest met een groep van 11 personen. Kregen een ronde tafel toegewezen, gelukkig, want dit zorgt voor meer gezelligheid dan een lange tafel.
Eten was goed verzorgd, duidelijk aangegeven wat alles is en keuze is ruim voldoende. Wat wij vooral een voordeel vonden was het zelftapsysteem voor drankjes wat bij de prijs was inbegrepen. Iedereen kan zoveel drinken als hij wil, en bij het afrekenen geen geruzie over wie een drankje meer had. Alcoholische dranken voor een kleine meerprijs te verkrijgen.
Bediening komt geregeld vragen of alles naar wens is. Enige nadeel dat wij wel ervoeren was de leesbaarheid van de woksauzen. Deze hadden groter afgedrukt mogen worden op de borden achter de wok, zodat iedereen gemakkelijk van een afstand kan lezen wat het inhoudt.

CorCorine CorCorine 10 februari 2010

Waardeloos wokrestaurant.
Eten is van slechte kwaliteit.
Onvriendelijke koks. Bediening was wel vriendeljk.

Proever84249 Proever84249 16 november 2008

Professioneel opgezet restaurant, zeer vriendelijk personeel. Bij binnenkomst worden jassen aangenomen en op nummer weg gehangen. De formule van eten en drinken voor een vaste prijs is goed gekozen: kinderen kunnen zo zelf hun drinken halen en je hoeft niet op een consumptie meer of minder te kijken. De maaltijdcomponenten zijn van hoge kwaliteit en de keuze is groot. Alle geproefde gerechten waren goed, warm en niet te lang bewaard in de bakken. De steaks waren botermals.
Het restaurant zat helemaal vol, en toch was het niet overmatig rumoerig en de koks konden de hoeveelheid gasten met gemak aan. Zeker een aanrader.

Proever73373 Proever73373 28 maart 2008

Eenmaal geweest op zaterdag. geen aanrader! Smalle zaak staat helemaal volgepakt met tafels en stoelen. Je zit er hutje mutje op elkaar. De keuze was er niet extreem groot. Wok was op zich lekker, maar de sauzen waren niet echt smaakvol.
Teppan yaki was een ramp, een kok die een biefstuk 12 minuten op de hele plaat laag liggen kan van mijn part terug naar de koksschool.
Wel een voordeel hier is dat je best gunstig all inclusive kunt eten en drinken (excl alcoholische dranken).

Geef zelf je mening over Wok Paradiso