| Keuken | Internationaal & Europees | |
| Huiswijn per glas | €3.70 | |
| Openingstijden |
| |
Proever62511 23 december 2011 | |
Ben zo enthousiast na het diner hier! Van begin tot eind heerlijk verwend. Goede prijs kwaliteit. Aanrader! |
Jonker 12 november 2011 | |
We kende deze tent nog niet, maar kwamen er toevallig door een Lekker-weg-bon. Wij hebben er heerlijk gegeten, vonden de tent er gezellig uitzien en het personeel is erg vriendelijk.
Tonk 19 oktober 2011 | |
Zoals gebruikelijk was de kwaliteit van eten en bediening goed. Een smet op het diner was echter dat er voor de tweede achtereenvolgende keer verwarring was over de bestelling. Vorige keer dat we bij Rodaen aten werd de bijbestelde bijlage van sla en frites vergeten, nu bestelden wij het speciale 'Wie is de Chef"-vier gangenmenu en werd de complete tweede gang overgeslagen! Dat wordt dan wel weer netjes opgelost door een salade gratis bij te geven, maar het doet toch afbreuk aan het geheel. Een puntje waar Rodaen aandacht aan zou moeten geven! |
maika1 16 augustus 2011 | |
Leuke frisse zaak, we boften met het heerlijke weer, dus we konden lekker buiten zitten,
Zoeren 31 juli 2011 | |
'Per ongeluk' terecht gekomen doordat we een Gift for 2-kaart hadden.... wat een verrassing! Vriendelijke bediening en prima eten. De scholfilet als hoofdgerecht en het dessert - door ons als grote toetjesliefhebbers - samengesteld uit 7 (!) kleine desserts, waren tongstrelend. Wij komen zeker terug! |
Geef zelf je mening over Rodaen
| Maandag | van 12:00 tot 21:30 | |
| Dinsdag | van 12:00 tot 21:30 | |