1 2 3 4 ouder »

zondag zondag 11 april 2012

nu al een aantal keren geweest, indonesische buffet blijft voortreffelijk, aanrader de sate prima bediening, kom ik zeker terug,

brammetje32 brammetje32 8 januari 2012

We komen er al 24 jaar regelmatig,goed eten voor weinig en altijd gezellig!Prima bediening,we gaan wel eens ergens anders eten maar rasa blijft onze favoriete familierestaurant!!!!Van alles wat,wat wil je nog meer?

Proever77544 Proever77544 25 december 2011

Met kerst hier gegeten. Het lopend buffet is een echte aanrader. Heel divers en goed van smaak. Ook het dessert buffet met diverse soorten ijs en veel vers fruit is heerlijk!

Tuur236 Tuur236 19 november 2011

Rasa Sayang is al decennia hetzelfde. Het oorspronkelijke "Javaanse" buffet is nu meer gevarieerd. Alle populaire gerechten uit de Chinese & Indonesische keuken zijn aanwezig.
Stokbrood+kruidenboter is bij veel restaurants als extra te bestellen. Bij Rasa Sayang is dit gewoon inclusief en bovendien van een goede kwaliteit.Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zich hier aan ergeren....3 gangen menu wat je helemaal zelf samenstelt en waar je naar believen van kunt nemen, voor minder dan €20,- waar vind je dit nog? Aanrader is de Daging Smoor, gestoofd rundvlees....heerlijk!! Rasa Sayang is gewoon een prima restaurant.

zondag zondag 27 oktober 2011

heerlijk gegeten,goede bedining,een net restaurnt,wat wil je nog meer,

Chiwa Chiwa 19 oktober 2011

Heerlijk gegeten, altijd genoeg keuzes. Verder niet duur en prima bediening, Als u het warmer wilt vraag dan om meer kruiden. Ik eet er altijd met smaak, waar haal je dat nog?

Liesproeft Liesproeft 22 juli 2011

Ik had er toch wel iets meer van verwacht, gezien de ervaringen van anderen die ik had gelezen. Daarom een vriendin gebeld en gisteren naar dit restaurant getogen. Personeel was vriendelijk en attent, het was er schoon. Maar dan heb je het ook eigenlijk wel gehad. Het buffet was weliswaar uitgebreid, maar het eten viel mij erg tegen. Vooral de Indonesische smaak vond ik ver te zoeken. Daarvoor kun je beter naar toko Jeanny gaan in Schiebroek. Het restaurant zelf is een soort 'vreetschuur' (sorry, maar zo heb ik het ervaren). Net of er een paar bussen toeristen in waren losgelaten zeg maar. Het had het gewoon allemaal niet, hoe aardig de bediening ook was. Voor wie er nooit is geweest: parkeren doe je in een garage. Wij hebben ons (in de gietregen) rot lopen zoeken naar nummer 5, maar het zit dus boven. De overall beschrijving zegt eigenlijk al voldoende, maar goed, ik heb het geprobeerd en voor mij geen tweede keer meer.

Proever18353 Proever18353 20 juli 2011

Afgelopen weekend hier weer goed gegeten. Het buffet heeft een goede mix van pittige en mildere gerechten. Er was veel keus. Daarnaast kregen we op tafel wat heerlijke sate kambing om te proeven. Ze hebben ook nog speciaal wat nasi zonder pepertjes gemaakt, dat is allemaal geen probleem blijkbaar. Het dessertbuffet bestond oa uit allerlei verse fruitsoorten waardoor toch ook heel gezond uit kan eten. Wij komen hier terug.

Mvalkje Mvalkje 29 juni 2011

Had iets weg van de all you can eat Chinees, vond er weinig Indonesisch aan zelf de sfeer en het personeel deden Chinees aan. Bij het buffet stokbrood met kruiden boter en babi pangang en fou young hai????

Snurkerburger Snurkerburger 2 juni 2011

28 mei gereserveerd voor 6 personen, waarbij twee ouderen van in de 80. Geen plaatsen vrij en hebben staande zeker 20 minuten moeten wachten. En wij waren niet de enige gereserveerde gasten die moesten wachten. Excuses werden niet aangeboden, wel de opmerking dat we 5 minuten te vroeg waren. Het aangeboden drankje kwam pas na veel aandringen. Ter plaatse gezien dat de glazen zonder om te spoelen weer vol werden geschonken. Duidelijk de situatie niet onder controle, bestelde drankjes werden vergeten of laat gebracht. Wij kwamen hier heel dikwijls, maar we hebben het voorlopig helemaal gehad met dit restaurant.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Rasa Sayang