We komen er al 24 jaar regelmatig,goed eten voor weinig en altijd gezellig!Prima bediening,we gaan wel eens ergens anders eten maar rasa blijft onze favoriete familierestaurant!!!!Van alles wat,wat wil je nog meer?
Met kerst hier gegeten. Het lopend buffet is een echte aanrader. Heel divers en goed van smaak. Ook het dessert buffet met diverse soorten ijs en veel vers fruit is heerlijk!
Rasa Sayang is al decennia hetzelfde. Het oorspronkelijke "Javaanse" buffet is nu meer gevarieerd. Alle populaire gerechten uit de Chinese & Indonesische keuken zijn aanwezig.
Stokbrood+kruidenboter is bij veel restaurants als extra te bestellen. Bij Rasa Sayang is dit gewoon inclusief en bovendien van een goede kwaliteit.Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zich hier aan ergeren....3 gangen menu wat je helemaal zelf samenstelt en waar je naar believen van kunt nemen, voor minder dan €20,- waar vind je dit nog? Aanrader is de Daging Smoor, gestoofd rundvlees....heerlijk!! Rasa Sayang is gewoon een prima restaurant.
Heerlijk gegeten, altijd genoeg keuzes. Verder niet duur en prima bediening, Als u het warmer wilt vraag dan om meer kruiden. Ik eet er altijd met smaak, waar haal je dat nog?