7.2
Toon telefoonnummer (0592) 300 109

KeukenEetcafé & Hollands
Openingstijdendi, wo, do & zo 16.00-22.00, vr & za 14.00-22.00, ma gesloten

Mark uit Utrecht Mark uit Utrecht 29 maart 2009

Gezellige ambiance. De drankjes werden snel opgenomen en geserveerd. Maar daarna waren ze ons uit het oog verloren, het opnemen van het eten duurde te lang. Het kindermenu met frites voor m'n dochter werden door de ober geserveerd met de boodschap: "je krijgt zo extra frites, het viel in de keuken op de grond" Dat geeft me te denken. Mijn varkenshaas werd koud opgedient en ging dus terug. Maar ook de opmerking om de satesaus apart te serveren, was helaas niet doorgekomen. Mijn vrouw had niet al haar varkenshaas opgegeten, daar werd bij het afruimen door de ober correct op gereageerd! We besloten daarom toch nog koffie, thee en een kinderijsje te nemen en dat was prima voor elkaar.

henkwesterveld henkwesterveld 21 maart 2009

Kom regelmatig bij Zusjes de Boer, erg leuk om te borrelen. Ze hebben leuke tapasschalen waar een goede variatie aan hapjes op te vinden is.
Het bedienende personeel is altijd erg vriendelijk en wil altijd zo goed als alles voor je regelen. Ondanks drukte krijg je altijd een goede en persoonlijke bediening (zoals het hoort). Ook erg leuk is dat hier een ruime keuze aan bieren is, zelfs 4 verschillende soorten pils van de tap! Een absolute aanrader voor wie eens gezellig wil borrelen in Assen.

Proever69384 Proever69384 30 december 2007

bijna een maand voor het etentje, op 30 november, reserveerden wij voor 12 personen tapas. er zou een gevarieerd menu worden gemaakt. helaas stond onze reservering niet in het boek, maar gelukkig kon er wel een tafel worden gemaakt voor ons. Misschien had het personeel beter kunnen zeggen dat er niet genoeg tapas-ingredienten waren ingekocht, want we kregen in de tweede ronde koude patat, bitterballen en mosterd!

Fenna Fenna 17 mei 2007

Op de kaart allerlei lekkere hapjes, die heel Spaans klinken, maar ik betwijfel of de kok ook echt Spaans is. Het interieur is mooi, hoewel er volgens mij wel wat stijlen door elkaar heen lopen. 's Zomers zit je erg lekker op het terras, hoewel het gek genoeg aan de overkant altijd drukker is.

Proever58037 Proever58037 6 maart 2007

Lekker gegeten, goede tapas-> voldoende keuze en lekkere smaken. Neem niet meer dan 3 tapas per persoon, het vult nl. behoorlijk. Bediening was prima, beetje studentikoos. Wel genoeg reden om nog eens terug te komen.

Geef zelf je mening over Zusjes de Boer