| Keuken | Spaans |
| Huiswijn per glas | €2.95 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
lotte1207 11 september 2011 | |
Gekozen voor een verassingsmenu aan diverse tapas. Een van de twee is vegetarisch en de ander eet geen vis, maar alsnog een enorm gevarieerd bord gekregen. Goede smaken, echte Spaanse tapas, maar ook niet bang om het een eigen draai te geven. Aanrader! Ook een lekkere cava op de kaart! |
ikke hier 27 augustus 2011 | |
Kwam het per toeval tegen tijdens onze vakantie. Salsa bestaat deze maand 5 jaar, dus 2 uur lang Tapas eten van een lijst die je kon invullen voor 24,95 pp. Ons zoontje kon gewoon mee smikkelen. Leuke gerechten, goede produkten, en vers. Prachtige salades, aardige bediening. De laatste, negatieve, tapas ervaring van mij man, heeft dit compleet doen vergeten. Leuke zaak waar je echt een keer langs moet gaan! |
JanRG 25 september 2008 | |
k heb hier inmiddels n keer of 10 gegeten en wat mij betreft is t een topper! gevarieerde, smaakvolle en mooi verzorgde gerechten (laat je verrassen met menu Cinco of zo), lekkere wijnen en super bediening |
Proever64973 14 november 2007 | |
heb hier 2 weken geleden gegeten en heb mij verbaasd over dit tapas restaurant.
Levi 6 september 2007 | |
Hier ga ik zeker nog eens eten. Aardige bediening - met menusuggesties - en heerlijk eten. |
Geef zelf je mening over Salsa