emieltje 10 maart 2012 | |
Goede chinees, gerechten hebben meer smaak. En de bediening is vriendelijk, wat niet altijd geval is bij de wat bij originele chinese restaurants in deze buurt. Prijzen normaal tot laag.
Luckymama 4 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten! Zelfs onze kids hebben zitten smullen! Klein restaurantje maar zeker de moeite waard! De bediening is zeer vriendelijk en na afloop kregen de dames een mooie roos mee naar huis! Een toppertje! |
Toosdoos 4 maart 2012 | |
Dit is een geweldig restaurant, dat met kop en schouders boven elk Chinees restaurant uitsteekt. Uitstekend gekruide schotels, teppan-schotels uit de oven zijn bijzonder, de bediening is zeer voorkomend en beleefd en heeft gevoel voor humor. Goed betaalbaar en bij vertrek krijgen de dames een roos. |
eddie_g 10 mei 2011 | |
Niks maleisisch. Gewoon een chinees restaurant. Niet slecht niet geweldig. 14 in een dozijn. Heb de laksa genomen. Te veel kerrie. Nyonya is veel authentieker.
Timothy75 20 december 2010 | |
Van het weekend hier geweest. Met een tafel of tien is dit een klein restaurant maar wel heel gezellig. Het eten is echt heerlijk! Van het voor- tot en met het nagerecht was alles prima in orde. De bediening is zeer vriendelijk en alles loopt lekker vlot. |
Seemoy 20 december 2010 | |
Lekker gegeten. Maleise rijsttafel. Tafelgenoten hadden een kipsschotel die ook heerlijk was. Topper was het nagerecht, gefrituurd ijs. Zeer vriendelijke en snelle bediening. Zal zeker weer terugkomen. |
WenK 10 september 2010 | |
Lekker eten, goede bediening. |
amsterdam123 4 augustus 2010 | |
Heerlijk gegeten. Vooral garnalen dim sum is een aanrader. Johannes gaf ze ooit een 9-, en daar sluit ik me bij aan. En ook nog eens niet duur. |
gweilo 20 juli 2010 | |
Authentiek en lekker Maleisisch eten voor fatsoenlijke prijzen. Vriendelijke bediening. De laksa is even heerlijk als in KL of SG. |
FoodieFun 20 juli 2010 | |
Kan me altijd immens verheugen op de pannenkoekjes met crispy duck, lenteui en hoisin. Vers en erg smakelijk! Ik probeer steeds weer wat nieuws - er valt op de menukaart genoeg te kiezen - en het valt werkelijk nooit, nooit tegen. De bediening is on-Amsterdams beleefd en vriendelijk. Je bent hier echt 100% welkom! |
Geef zelf je mening over New Season