Duur in vehouding voor de hoeveelheid en kwaliteit. De friet was al lauw toen hij geserveerd werd. Bediening is onproffesioneel. Ik heb mij geprikt aan een sateprikker die nog in het vlees zat. Na 10 min kwam er iemand vertellen dat ze dat vergeten te vertellen was.
Geen aanrader!
Prima eten, maar als het druk is zit je er dicht op elkaar en is de bediening gestrest en soms erg onvriendelijk. Irritante gewoonte van de eigenares (?) is om bij kritiek in discussie te gaan en opgewonden te raken. Nergens voor nodig, want het harde werken uit zich in uitstekende kwaliteit..
Op zich redelijk gegeten maar prijzen liggen hier echt buiten proportie! Neem nou een biertje voor €3,50. Blijkbaar moet je het hier doen met 1 set bestek per avond maar dat hoort bij het concept van een trattoria aldus de geïrriteerde gastvrouw toen ik verbaasd reageerde toen ik mijn bestek van mijn bord moest halen. Toen wij bij de rekening aangaven dat wij prijs t.o.v. Kwaliteit een beetje uit proportie vonden kregen we een preek en liet ze ons niet uitspreken. Geen aanrader wat ons betreft!
Wij zijn al bij veel Italiaanse restaurants geweest, maar hier vind je toch echt de traditionele Italiaanse keuken terug! De gerechten zijn authentiek en met zorg bereid. De bediening is netjes en kan je veel over de gerechten vertellen. Anti Pasta Da Aldo is een aanrader, deze is echt heerlijk. Vis- en vleesgerechten zijn ook erg goed. De kwaliteit die dit restaurant geeft is erg goed. Ik las net wat recensies die het eten slecht keurden, volgens ons hebben deze mensen geen verstand van eten. Wij komen hier vaak en het is ons nooit tegengevallen. Het eten hier is gewoon erg goed en de gastvrijheid ook! Complimenten voor deze hardwerkende mensen!
Een heerlijk avondje uit. Het was gezellig druk. De bediening was vriendelijk en bijzonder gastvrij. Er is een ruime keus aan gerechten op de kaart, die door de kok met liefde voor zijn vak worden bereid. Wij hebben genoten van de pure Italiaanse smaken en komen zéker terug!