36 recensies

19 februari 2013

Wij Zijn hier wezen eten op een maandag avond, en leek iets drukker dan verwacht. We moesten lang wachten voordat uiteindelijk de kaart werd uitgedeeld, maar de bediening loste dit goed op. Het was enige tijd geleden dat wij bij Doozo hadden gegeten en kwamen terug omdat we het altijd ontzettend goed vonden (Zie eerdere review). Deze keer vonden we het matig. Het menu is veranderd en vonden de smaken "blend". Begrijp me niet verkeerd, het was zeker niet slecht, maar niet uitstekend. Het verassings menu (Kamikaze) staat ook niet meer op de kaart en vonden we juist altijd zo leuk vanwege de uitgebreide selectie van kleine hapjes en gerechten.

Wijnkaart was niet up-to date, wat vreemd is want de wijnkaart was al niet zo uitgebreid. We hadden een keuze uit slechts 4 wijnen, waarvan 3 huiswijnen (Dat is dan weer positief, want er zijn tegenwoordig weinig restaurants waar je voor die prijs 3-4 euro per glas zo'n keuze hebt).

Wij hadden het gevoel dat desondanks de vriendelijke service en leuke presentaties van het eten Doozo niet meer is wat het ooit is geweest. Het miste net een beetje "verfijnde smaak" en detail wat anders altijd wel aanwezig was.

Eten is persoonlijk en ik kan me indenken dat andere mensen de nieuwe opzet van de kaart heel goed vinden. Wij vonden het tegenvallen. Desondanks hebben we een leuke avond gehad.

Gegeten op: 18 februari 2013.

1 februari 2013

Kwaliteit van het eten viel erg tegen, goedkope papieren servetjes, voorgerecht bestek werd van het bord afgehaald; daar mocht je het hoofdgrecht mee verder eten.. Geen opschepbestek bij de bijgrechten; 3x om moeten vragen, net als de menukaart en de drankjes. Dus niet zoals geadverteerd: glas leeg is glas vol. Bediening erg sloom en ongeintersseerd, geen leiding aanwezig. Uitgebluste zaak.

Gegeten op: 10 januari 2013.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
bas91965
bas91965
Topproever

28 november 2012

Super verse en heerlijke sushi! Iets duurder dan de concurrenten in Leeuwarden maar voor kwaliteit zul je moeten betalen. Erg mooie en hippe zaak. De plek in Leeuwarden voor sushi. Ps bestel ook eens de kreeft hier!

Passionfortaste
Passionfort...
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

12 april 2012

Afgelopen weekend wezen eten in Doozo, wat een traktatie elke keer weer. Fantastisch elke keer weer. De bediening is top, attent en zeer behulpzaam. Het eten is ,werkelijk waar, om je stokjes bij op te eten, wij hebben het verrassingsmenu gehad. Heerlijke hapjes en kleine gerechtjes, smullen tot en met het dessert! Wij krijgen hier nooit genoeg van.

Marinadehaan
Marinadehaa...

10 april 2012

Afgelopen weekend heerlijk gegeten en gedronken bij Doozo. De spicy tuna als voorgerecht is een aanrader! De verscheidene sushi rolls die we hadden besteld smaakten naar meer! Dus wij komen zeker vaker. In andere meningen las ik dat de bediening traag zou zijn en dat je lang op je eten moet wachten, daar heb ik niets van gemerkt. Er hangt gewoon een hele relaxte vibe waar je zelf ook in belandt dus als het dan misschien 5min langer duurt, merk je er niets van! Tot snel Doozo!

joseleeuwarden1
joseleeuwar...

16 maart 2012

Heerlijke sushi in leeuwarden! Vriendelijk personeel, lees hier een aantal recencies dat het personeel langzaam was dit is bij onze bezoeken nog niet voorgekomen.

Fredbos
Fredbos

13 februari 2012

Afgelopen weekend bij doozo gegeten. Het was heerlijk! We hadden het doozo menu besteld, dit bestaat uit allemaal lekkernijen van de kaart voor maar 29,50. Bij elke gang weer een nieuwe verrassing! De kwaliteit sushi is zeer goed en de bediening netjes en vriendelijk. Alles samen was het een top avond! Doozo bedankt, we hebben genoten!

maria-
maria-

4 februari 2012

Personeel erg onbehulpzaam en brutaal. De sushi was niet spectaculair en de wasabi ronduit laf. De sashimi was veel te dik gesneden. Wel een goede uitstraling qua interieur, kortom; eens maar nooit weer!

nickmill
nickmill

22 januari 2012

We kwamen om half 7, een tijdstip waarvan je verwacht dat het nog rustig is en snel geholpen kan worden. De service was vanaf de start erg traag. HEt opnemen van de bestelling, maar vooral het uitserveren van de gerechten duurde eindeloos. Het toetje moesten we meer dan een half uur op wachten! Het eten zelf was niet heel bijzonder maar de sfeer was wel gezellig. Het wachten maakt ons bezoek tot een teleurstellend gebeurtenis.

pieter3
pieter3
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

13 november 2011

Heerlijk gegeten bij Doozo! Chef special menu is echt een aarader, allemaal kleine hapjes, die elke keer weer verassend lekker waren. Sushi ook echt heel goed!

Wijn88
Wijn88