KeukenItaliaans
Openingstijden17.00-22.00, ma gesloten

‘Een gemoedelijk en nostalgisch restaurant.’ Vooral ‘het brood met knoflookboter is hier heerlijk’. De pizza's zijn een veilige en lekkere keuze want ‘de bodem is zo lekker krokant!’ De pasta's daarentegen zijn ‘iets te vet en te zout’. Maar eigenlijk mag je ‘voor die prijs niet zeuren’, ‘de rekening maakt namelijk alles weer goed’. ‘Prima voor als je een keertje geen zin hebt om te koken.’

jhoekstra jhoekstra 27 januari 2012

Als je in een ongedwongen sfeer wilt eten en je houdt van Italiaans dan MOET je naar Palermoo in Rotterdam. Gastvrij, goeie bediening en niet opdringerig. Je kunt er ook nog heerlijk eten voor een goeie prijs. Er is geen luide muziek dus je kunt een normaal gesprek voeren.

Proever77071 Proever77071 27 januari 2012

gemoedelijk en zeer vriendelijke sfeer, het verbaasd mij dat zij met zo weinig mensen iedereen tevreden kan houden. Wij komen hier ieder jaar op Valentijns dag. De echte romantisch Italiaanse sfeer vinden wij perfect op deze dag. Geen culinaire hoogstandjes maar dat kan ook niet voor de prijs die zij vragen, maar het eten is toch goed. Mijn vrouw kijkt altijd uit naar de grote gegrilde gamba's op zijn Italiaans en ik naar de echte traditionele pizza's. Huiswijn is ook goed en niet duur. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Padma Padma 14 januari 2012

Als je hier een pizza hebt gegeten, vindt je ze ergens anders niet lekker meer!

avaneijk avaneijk 31 augustus 2011

Gezellig,hartelijk en gewoon goed eten voor een eerlijke prijs.

mien toon mien toon 28 juli 2011

Dit is een heel goed en gezellig restaurant.ik heb zelden zo,n heerlijke ossenhaas gegeten,en we moesten absoluut niet lang wachten.de ossenhaas met gorgozola was heel lekker en de ossenhaas puntjes met saus was perfect.TOP.

Geef zelf je mening over Palermo Da Franco