We komen hier regelmatig voor een borreltje.
Gisteren (29/08) hier ook gegeten met een aantal mensen. We hadden mosselen en Afrikaanse tong. Alles was erg lekker en prima verzorgd met bijgerechten als sausjes, groente, patat etc.
De sfeer in dit petit restaurant/bar is altijd perfect.
Kom hier eens eten, U zult U er zeker snel thuis voelen !
toevallig reden we door de straat en zagen we dit mooie eetcafee met allemaal schone vlaggen uitnodigend wapperend, heb er met mijn vriendin heelijk gegeten voor echt geen geld, ons zien ze er zeker vaker terug.
op 6 juni 2010 zondagavond met 3 personen gegeten, perfect parkeren pal voor de deur, nette schone zaak, goede aangepaste muziek, vriendelijke bediening , 2x asperges met ham en 1x zalm met groente gegeten, div. rode en witte wijn, en 3 french caffee toe voor 73 euro! alles was bovenverwachting ! echt aanrader voor mensen die tegen vlijmscherpe prijs perfect willen eten in schone en nette zaak !
Leuke zaak, hangt een goede sfeer. Het eten is prima (en royale porties), maar ook niet meer dan dat. Personeel is erg vriendelijk maar niet heel oplettend.