| Keuken | Eetcafé, Iers & Europees |
| Huiswijn per fles | €14.50 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 12.00 - 21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
martine4 14 mei 2012 | |
Dit restaurant annex pub (decor en personeel) ademt geheel in Ierse sferen. Goed eten voor een keurige prijs, voor ieder wat wils. |
McBussloo 24 februari 2012 | |
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Knusse pub, internationaal personeel dat er voor zorgt dat je geen dorst hoeft te lijden. Ruime porties goed klaargemaakte eten, heerlijke toetjes. Vooral die met brownies. Om een uitstekend te verdienen zou men de toiletgroepen eens goed onderhanden moeten nemen. Want in een restaurant hoor je echt normaal je handen te kunnen wassen op een schoon toilet. |
Proever78463 21 juli 2008 | |
Heerlijk, aanrader. Vooral de burgers en de sandwiches die met groffe frieten en salade komen! Niet duur. Bediening is correct. Eenmaal heel lang op ons eten moeten wachten vanwege onverwachte drukte. Keurig opgelost, koffie aangeboden gekregen en toen we die afsloegen kregen we huisgemaakte brownies mee naar huis. Van de pub-sfeer moet je houden, maar wat bij betreft top! |
Geef zelf je mening over Irish pub & restaurant Finnegan's