| Keuken | Frans & Hollands | |
| Gemiddelde menuprijs | €22.00 | |
| Openingstijden |
| |
JTMulder 7 januari 2012 | |
Met recht een aanrader. De nostalgie komt je tegemoet zodra je binnenstapt. De nieuwe specialiteiten op de kaart waren erg lekker (zoals cocquiles en tonijn met zeewier en gember). (H)eerlijk eten in een bijzondere ambiance. Huiskamersfeer. Terecht nog steeds een instituut in Rotterdam. Prijs kwaliteit uitstekend in balans. |
swmbekker 11 december 2011 | |
Je hoeft niet naar Parijs voor eerlijk en stevig eten en nonchalante maar prettige bediening !!! Ouderwetse sfeer met de grote kachels centraal geplaatst, geen liflafjes op het bord en obers die net als gewone mensen zijn. Heerlijk eten in de woonkeuken. Er werd zelfs voor parkeerpenningen gezorgd..... . Niets dan lof en zekers niets aan veranderen. |
eefcouwenberg 6 december 2011 | |
De pijp is R'damse nostalgie! Ik kwam hier vroeger met mijn opa al, er is hier in de jaren niets veranderd. Je moet gewoon een lekkere biefstuk eten of/en toast met chapignons, je niet te druk maken en lekker om je heen kijken. Het personeel houd er zijn oude gebruiken ook nog op na, erg leuk. Sfeervolle zaak, waar je lekker kan eten nog steeds. Misschien dat je dit alleen zo kan beleven door de nostalgie te voelen! |
Divvie 29 november 2011 | |
Mooie ouderwetse tent waar koks de klassiekers gewoon goed in de vingers hebben
maria123456 28 november 2011 | |
Enkele weken geleden weer eens gegeten hier. In mijn herinnerng was het altijd erg gezellig, niets mis met bediening en kwaliteit eten. Echter, wat was dit een teleurstelling. We hadden gereserveerd voor de 1e zitting (weekend) leeg restaurant, was te verwachten. 2 Jonge mannen bij de deur, zeer ongeïnteresseerd "jullie zijn vroeg" alles nog leeg, maar we moesten op 2 aangeschoven stoelen gaan zitten, waarwe geen zin in hadden, na onsympatieke reactie van bediening omdat we een ander plekje hadden gekozen (ik heb speciaal deze 2 stoelen voor u hier weggezet), bleek dat we zo ongeveer overal konden plaatsnemen behalve de plek die we hadden gekozen. Drank werd opgenomen, eten niet, moesten we om vragen, hadden de indruk dat de keuken ook nog niet operationeel was, geen mens te zien daar, geen beweging, terwijl dat toch al wel het geval zou moeten zijn. Volgens de bediening "zou de keuken al open moeten zijn". Na alle goede ervaringen in het verleden, was dit dusdanig een deksel op mijn neus, dat het absoluut de laatste keer is geweest. Eten was veel te zout, maar na genoemde ervaringen echt geen zin meer in nóg meer arrogantie/onverschilligheden, eten naar binnen gewerkt en voor het laatst de deur achter me dicht getrokken. Mijn gezelschap was er nog nooit geweest en snapte niet dat ik het als heel leuk had omschreven... Jammerjammerjammer. Nieuwe eigenaar/nieuw management ofzo? |
Geef zelf je mening over De Pijp
| Maandag | Geopend | |