eindelijk eens een keer hier gegeten en wat een kadootje. Ik vind het een van d everborgen pareltjes van utrecht. Mooie gerechten met mooie wijnen. Geen groot restaurant en je voelt je er meteen thuis. Ook de akoustiek is er erg goed zodat je ook gewoon kan praten. Dit restaurant komt met een klap in mijn top 5 van utrecht binnen.
Gezien de hier gegeven meningen viel het restaurant ons tegen. De bediening was regelmatig rommelig en niet op elkaar afgestemd en een aantal gerechten waren absoluut niet op niveau. Het tussen en hoofdgerecht waren daarentegen uitstekend bereid en ook de wijnkeuzes waren zonder uitzondering prima. Een goedkoper restaurant had van ons het oordeel goed gekregen, maar gezien de prijs nu niet meer dan redelijk.
Heerlijke gerechten en dito wijn. Je kunt kiezen tussen vaste menu's van 3, 4 of 5 gangen. Maar zo vast zijn die menu's eigenlijk niet: vegetarisch/vis/vlees, bepaalde dingen niet, bepaalde dingen juist wel; het is allemaal bespreekbaar. Alles is goed op smaak. Geen gewaagde combinaties, maar degelijke kwaliteit met goede ingrediƫnten. De prijzen zijn iets aan de hoge kant t.o.v. vergelijkbare restaurants.
Wij hebben hier met zes personen lekker gegeten. Originele gerechten en een leuke setting. Wij vonden de bediening alleen een beetje tegenvallen, verzoeken rondom en ingredient niet verwerkt, sommelier schonk wijn in het longdrinkglas (herstelde dit wel zelf, maar toch!), kaas bij dessert bij iedereen in een verschillende volgorde waardoor uitleg niet te volgen was en nog zo wat dingetjes. Het maakte een wat rommelige indruk die niet bij de kwaliteit van het eten paste. Dit was echter pas onze eerste ervaring, wij gaan ze gewoon nog een kans geven.
Gisteren met mijn vriendin gegeten, oesters vooraf, daarna 5 gangen gekozen met wijnen. Geweldige wijnen, super gerechten en vakkundig personeel, het mooie filmpje op de website heeft er niet om gelogen, er is veel aandacht voor de gasten en producten. Het was de eerste keer voor ons maar direct op nummer 1 van Utrecht! helemaal top!