KeukenJapans & Vis

zoudenbalch zoudenbalch 25 januari 2012

Prima gegeten bij Kobe. Lekker aan de bakplaat, altijd leuk. Zeer smaakvolle gerechten. Bediening inderdaad studenten, maar ze doen goed hun best en het gaat wat informeler dan elders. Het is niet goedkoop, maar ach goed Japans eten is nooit goedkoop en we waren een hele avond uit.

dewir dewir 19 december 2011

Op alle goede recensies via Iens zijn we gisteren naar dit restaurant geweest. Het leek binnen wel een vrieskast, de wind kwam door de ramen heen, lampen bewogen erdoor. Het was steenkoud. Meerdere mensen hebben geklaagd, helaas er werd niets aan gedaan. Verwarming was stuk. Wij moesten veel geld afrekenen en hebben er niet van kunnen genieten door de kou. Daarnaast is de aankleding sober, niet echt een gezellig restaurant. Prijs/kwaliteitverhouding slecht.

ngzwartjes ngzwartjes 8 september 2011

Begin september hier gegeten met een groep van 10: mooie ambiance, voortreffelijke amuse en een toegankelijke Europese wijnkaart. Zaalpersoneel niet altijd even accuraat, maar de kok aan tafel maakte alles goed. Spektakel achter de kookplaat en heerlijke, vers bereide gerechten. Een aanrader.

rprins rprins 18 januari 2010

Kobe is simpelweg uitstekend! We zijn hier nu al vaak geweest, en zullen zeker blijven terugkomen; ook al is het elke keer een uur rijden voor ons.

De bediening is elke keer vriendelijk, en we worden over het algemeen ontvangen door de eigenaar zelf. Elke keer een kort praatje en een stukje persoonlijke aandacht. Enige minpuntje is dat het zaalpersoneel vaak studenten zijn die duidelijk geen horeca achtergrond hebben.

Maar het belangrijkste: het eten is van topklasse! Sushi chef mr. Miryako besteedt veel aandacht aan de vers bereide sushi en weet elke keer iets “extra’s” toe te voegen aan onze bestellingen. Dit varieert van eigen gemaakte zeewier salade tot gefermenteerde sojabonen. Alle ingredienten zijn vers, en dat proef je!

Tot onze grote verbazing komt letterlijk alles in het restaurant uit Japan, van de lampekappen tot verse ingredienten voor de sushi.
Kobe is echt een aanrader voor de sushi fijnproever of kenner.

De inrichting van het restaurant is eenvoudig en smaakval, en bestaat grotendeels uit typische Japanse elementen. De keuze voor lichte jazzmuziek die zachtejs op de achtergrond draait, past er prima bij.

We hebben inmiddels al heel wat Japanse restaurants uitgeprobeerd, maar wat mij betreft staat Kobe eenzaam bovenaan.

LobsterLovers LobsterLovers 5 november 2009

Afgelopen week gaan eten bij Kobe. Aan de Teppanyaki tafel gezeten,er wordt voor je neus gekookt, een eerlijke keuken!! Heerlijk wat Sushi vooraf gehad!! Kwaliteit is Goed!, de menuprijs is wel iets aan de hooge kant. Weinig bediening maar wel inorde. Zeker aan te raden als beste Japanner in Maastricht

Geef zelf je mening over Sushi & Teppanyaki Kobe

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten