Vriendelijke bediening, een uurtje is echter wel vrij kort als je gezellig uit eten wil. Vrij prijzig voor een eenvoudig gerecht als pannenkoeken. Je krijgt de keuze uit naturel, appel en spek. Hierna kan je er allerlei ingredienten overheen strooien, maar deze zijn weinig bijzonder, niks wat je thuis niet zelf kan maken.
Recent de "cruise" gedaan met de familie.
Dat betekent 3,5 uur varen. Dat is ruim voldoende om goed te eten en te genieten van de omgeving.
Eten was goed, ideaal voor kinderen.
Op tijd gereserveerd voor vanmiddag. Reservering was niet doorgekomen en chagrijnige kapitein deed moeilijk om ons alsnog binnen te laten.
Afvaart was bijna 25 minuten te laat door - in onze ogen -rommelige ontvangst van de gasten. Dat kan veel efficienter. Ons werd verzekerd dat we toch de totale vaarduur zouden krijgen. Die garantie werd niet waargemaakt. Na 50 minuten (we hadden de uurvaart) lagen we alweer aan de kade.
Pannenkoeken waren redelijk, maar de eerste lichting vrij koud. Van de formule onbeperkt komt niet veel omdat als het buffet opengaat je al bijna halverwege de tocht bent.
Personeel was onvriendelijk en kortaf.
Enige pluspunt: ballenbak voor kinderen.
17 augustus met loge rondvaart gemaakt en pannenkoeken gegeten. Zeer goed verzorgd en uitgebreid. Had mij in eerste instantie niet zoveel van voorgesteld. Viel buitengewoon mee! Veel gezien, mooie foto's gemaakt en heerlijk gegeten. Begin oktober weer loge's, we weten nu al wat we gaan doen!