na twee happen koud en smakeloos eten waar we twee uur op hebben gewacht, opgebeld. Na te zeggen dat dit echt niet kon en dat wij ons geld terug wilden en zeker nooit meer eten bij dit restaurant zullen bestellen was de oplossing "dan kunt u volgende week met € 10,- korting Surinaams bij ons bestellen." terwijl ik toch echt net € 35,- had afgerekend en vrij duidelijk had gemeld dat het echt niet voor herhaling vatbaar is. Na verdere discussie het gesprek maar beëindigd want met deze man viel niet te praten.
Kortom: lange wachttijd, slecht eten, slechte service. reden om nooit meer bij Thai Fresh te eten
Ik ben net een maand naar Thailand geweest, mede vanwege de keuken. Thai fresh benaderd het echte Thaise eten van de straat zeer dicht. Heerlijke frisse smaken met verse knapperige groenten.
Ik zou een uitstekende beoordeling geven, maar ik vind de prijzen wat aan de hoge kant! Echt een aanrader wanneer je eens een euro meer wilt uitgeven.
Frisse, schone afhaal-Thai met een uitgebreide kaart.
De kip met cashewnoten is mijn alltime favorite (schijnt ook de bestseller van Thai Fresh te zijn), op de voet gevolgd door het gehakte rundvlees met Thaise basilicum. Ook het rundvlees in groene kerrie en groenten is heel lekker. De pittige kippensoep met kokosmelk is vol van smaak en de viskoekjes en de loempiaatjes zijn ook heerlijk. Eén keer helaas bijna koude en taaie viskoekjes gekregen, maar dat is later netjes opgelost.
Het eten wordt ter plekke bereid en ze zijn niet zuinig met de ingredienten. Over mijn verzoek om koriander weg te laten, wordt nooit moeilijk gedaan.
Ze zijn niet echt goedkoop, maar de kwaliteit is ernaar. Echt zo'n afhaaladres waar je met liefde voor omrijd.
Na een tip van een collega heb ik het maar eens geprobeerd. Helaas was het eten zeer matig, en eigenlijk ronduit slecht. Vet en smakeloos. Helaas, hier kom ik nooit meer, en ik raad eenieder aan het ook niet te proberen!