6.2
6.8

KeukenJuicebar
Openingstijden9.00-19.00

lekkerbeks lekkerbeks 18 januari 2012

Ik ga hier regelmatig lunchen, altijd lekker en het personeel is altijd vriendelijk. Het voordeel van Boosty vind ik dat je snel je broodje krijgt, zodat je snel weer door kan.

anneketanneke anneketanneke 15 augustus 2011

Eindelijk mooi zomerweer! De lunch met de salade met tonijn viel wel een beetje tegen! Een grote kom en daarin een 'mesclun' slamix. De blaadjes sla gingen vergezeld van stukjes tonijn, haricots, en stukjes gebakken brood. De dressing deed het geheel de das om. Je verwacht een vinaigrette, maar alles was bedekt met een grote hoeveelheid 'slasaus'. Het smaakte laf en op tafel geen vaatje zout of peper om het wat bij te stellen. De Caesarsalade van mijn vriendin zag erongeveer zo uit, alleen met kip. Alleen al de aanblik was niet smakelijk...

Genieteniseenvak Genieteniseenvak 31 juli 2011

Hier geluncht. Een broodje met een truffelmayo, maar geen truffelsmaak te vinden. Voor de rest een redelijk broodje. Maar voor 7 a 8 euro wil ik toch meer eten. Het brood is vederlicht en het beleg net genoeg. Lekkere verse sap erbij, maar wederom een heel klein glas voor 3,5 euro. Beter brood (zwaar, donker boerenbrood) zou de ervaring al sterk verbeteren.

Panneman Panneman 3 juni 2011

Op een prima locatie in het zonnetje, doet het me denken aan het buitenland. Heerlijke broodjes en drankjes.. de salade uit een kom blijf ik een oncharmante aanblik vinden en ook al kan je het zelf allemaal ook klaarmaken, is Boosty wel een aanrader!!

expat_girl expat_girl 22 mei 2011

Great lunches can be had here. Salads and broodjes are both excellent and they also serve soya milk, always a plus for me! All salads and broodjes are reasonably priced and generous portions Juices are over priced but then they are not the only ones who are guilty of that.

Geef zelf je mening over Boosty