fvanbeveren 21 mei 2012 | |
Prettig huiskamer-restaurant. Minder zitplaatsen zodat er nog meer intimiteit en ruimte is. We hebben weer van het nieuwe menu genoten! Een voorgerecht met diepzeegarnaal, rode mul als hoofdgerecht, en een fantastisch nagerecht met rambutan. Het ijs bij de desserts hier is altijd fantastisch en uniek, ook nu weer. Zeer veel aandacht en liefde in de gerechten. Intense smaken, die ik nergens anders ben tegen gekomen, harmonieus op het bord samengebracht. Bovenal gewoon lekker. Elke keer weer als we Den Haag zijn weer benieuwd wat deze inventieve chef bedacht heeft.
Restauranttesters 5 mei 2012 | |
Het was erg duur en sommige gerechten waren ronduit slecht. Er werd zonder dat daarom was gevraagd water ingeschonken en vervolgens werd er 6 euro per fles water afgerekend. De gerechten waren mooi opgediend maar het duurde ongeveer anderhalf uur voordat ze ons hoofdgerecht geserveerd kregen. Geen aanrader. |
pinda1 23 april 2012 | |
De gerechten konden ons niet bekoren. Het kwam ons te gekunsteld over. Het klopt van die brede variatie aan smaken en bereidingswijzen, maar dat leidde bij geen van de gerechten tot een harmonieus geheel. De variëteit ging soms ook ten koste van de kwaliteit van de bereiding. Niet alles had de juiste temperatuur en/of garing bij het opdienen. Op de bediening was niets aan te merken.
Denise-iens 17 april 2012 | |
Op 08 april 2012 hadden wij een verjaardagsfeest georganiseerd voor 18 personen. Wij waren direct overtuigd van het enthousiasme van Bas voor zijn kookkunsten. Dat heeft hij ook absoluut waargemaakt. Alleen in de keuken en er toch voor zorgen dat iedereen, ook een 3-gangen kindermenu, tegelijk en warm op tafel stond. Zijn vriendin gaf bij iedere " gang" uitleg over wat er op je bord lag, wat er iedere keer als een plaatje en zeer verzorgd uitzag. De smaakcombinatie Indonesisch/frans moet je geproefd hebben om erover te kunnen oordelen. Complimenten ook aan de bediening: ongemerkt was je glas wijn/water gevuld of stond een nieuwe "gang" gereed. Fantastische wijnen met daarbij behorend advies. Familie en vrienden zijn eveneens enthousiast. Gezellige ambiance! |
A4 14 april 2012 | |
We hebben er heerlijk gegeten; verrassende en smakelijke gerechten. Maar alles verliep zó traag; we arriveerden om half acht en hadden om kwart over tien pas ons hoofdgerecht... We hebben tussentijds de oppas moeten bellen dat het later zou worden dan gepland. Uiteindelijk liepen we, zónder nog koffie te hebben genomen, om half twaalf naar buiten. |
Paul_den_Dekker 25 februari 2012 | |
Heerlijke belevenis.
Jaspercoenen 18 februari 2012 | |
Heel veel gastvrijheid en eten dat met liefde en passie is gemaakt. Uitgebreide uitleg bij de gerechten en bijpassend wijnarrangement is heerlijk! |
GvdBrink 18 februari 2012 | |
Zeer verrassend maar uitstekend eten. Een brede variatie aan smaken, texturen en daarmee bereidingswijze. De gerechten zijn compleet en doordacht, er wordt aandacht besteed aan elk aspect van het gerecht, niet alleen aan het vlees zoals je in zoveel restaurants ziet. De kok weet zeker waar hij mee bezig is. Gegarandeerd iets wat je nog nooit hebt gehad. Daarnaast is de bediening ook vriendelijk en attent waardoor de hele avond goed verzorgt was en wij hier met erg veel plezier en genot de avond hebben doorgebracht. Ratu Raja is zeker een aanrader voor iedereen die echt van lekker eten en tafelen houd. |
Diane2 16 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten, alles goed verzorgd. We waren er op een woensdagavond, alle plekken waren bezet. Mooie tafel, heerlijk eten met fantastische smaken. Het bord is een kunstwerk. Goede bediening. De prijs is hoger dan in een gemiddeld restaurant, maar wel in verhouding het geld waard. Leuke amuses tussen door. Boek dit restaurant niet als je daarna nog een filmpje wil pakken. Neem er de tijd voor, het is het waard. Het is overigens een Frans-Indo restaurant, anders dan gewoon indonesisch. Groetjes, Diane |
anderson 13 januari 2012 | |
Great place to dine privately with a small group. Incredible flavours, which I never encountered before. Staff is very knowledgeable and friendly. Good winelist, which offers many discoveries. |
Geef zelf je mening over Ratu Raja