| Keuken | Frans & Wereldkeuken | ||||
| Huiswijn per fles | €16.50 | ||||
| Huiswijn per glas | €3.35 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Hier eet je ’s zomers op het terras met uitzicht op de IJssel. Oftewel ‘een superlocatie’. Ook binnen is de inrichting ‘mooi en warm met veel hout’. Hoewel sommigen ‘niets op het eten hebben aan te merken’, is de balans tussen prijs en kwaliteit wel een beetje zoek. Het ‘eten is matig’, het vlees soms flauw of te doorbakken. De ‘bediening is prima’, al zou het volgens een enkeling ‘wat gastvrijer en vakkundiger’ kunnen. Niet alles is in verhouding, maar voor een mooie zomerdag blijft dit grand café een aanrader.
Tip 28 november 2011 | |
Parkeerproblemen.
frank-l 22 oktober 2011 | |
De (seizoens)kaart was matig. Alles veeeel te zout, gemeld aan 2 van de 4 kelners die ons deze avond bedienden(?!), Hier werd helaas niets mee gedaan!
wouterbraakhuis 12 oktober 2011 | |
3 weken geleden bij dit restaurant gegeten. Prima gegeten, gerechten goed op smaak en goed gebalanceerd. Heerlijke frieten. Bediening vriendelijk en prima ruimte tussen de gerechten. Aankleding restaurant mooi en mooi gelegen aan het water |
rroos74 5 oktober 2011 | |
Regelmatig eet ik prive en zakelijk bij Fuiks. Het eten is van een goed niveau en ook de diversiteit van het menu spreekt mij zeer aan. regelmatig verandert men het menu. De bediening is vriendelijk en zeer voorkomend en niet te beroerd een stapje harder te lopen. Ik lees de reactie van andere gasten die wat teleurgesteld waren. Nu was ik zelf ook ter plaatse op de bewuste dag (de laatste zonnige dag dit jaar) en het was echt zeer druk. Tja, wie laat niet eens een steek vallen. ik ben ervan overtuigd dat men bij een volgend bezoek ales in het werk zal stellen om het tegendeel te bewijzen. Fuiks, ik zeg 'Tot Fuiks'. Vriendelijke groet, Robin Roos - NVO Verzekeringen |
Cora1962 2 oktober 2011 | |
Gisteravond daar wezen voor de 1ste en tevens laatste keer. Wat een afgang. We waren er om 7 uur kregen rond 8 uur ons voorgerecht. En om 9 uur ( na vragen) ons hoofdgerecht). We hadden een klein kind (2 jaar) dus 2 uur wachten tot je eindelijk je hoofdgerecht kreeg....beetje jammer. Het terras was belangrijker dan de gasten binnen. In die 2 uur hebben we 2x wat te drinken gehad...en de 2x hebben we zelf om moeten vragen. Niet 1 maal kwamen ze vragen of alles naar wens was. Vuile borden werden niet weggehaald en ga zo maar door. Nee ...voor ons nooit geen Fuiks meer |
Geef zelf je mening over Grand Café Fuiks
| Vrijdag | van 12:00 tot 16:00 | van 17:00 tot 22:00 |
| Zaterdag | van 12:00 tot 16:00 | van 17:00 tot 22:00 |
| Zondag | van 12:00 tot 16:00 | van 17:00 tot 22:00 |
Opmerkingen
Grandcafe dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur.