1 2 ouder »

DJVO DJVO 16 januari 2012

Ongelooflijk slechte kwaliteit: Rendang was als schoenzool en brokken van 6 bij 6 cm, nasi kuning was net pap, sausjes smakeloos, sateh's hele kleine brokjes, nauwelijks groenten, eten was NIET vers,opdringerige, bijna harassing, bediening (alles was o zo lekker en speciaal huisgemaakt etc etc) - 1 uitzondering (de enige man). Je verwacht van een restaurant als dit dat als er gevraagd wordt wilt u een beetje kroepoek bij de borrel, dat het gewoon een normale portie is, en niet 2 enorme bladen kroepoek per persoon ( a euro 3.50) ... makkelijke manier van geld verdienen. Per persoon : 1 nasi kuning plus 3 briertjes en die kroepoek Euro 55 euro. Schandalig duur voor wat je krijgt (weinig keus aan onderdelen van de schotel, bijna "off", geen smaak - zelfs de zogenaamd huisgemaakte sambal die erg pedis zou zijn, maar meer smaakte naar tomaten purree met was trassi)). Enorme teleurstelling en een afrader.

Loes Loes 7 november 2011

Even een klein hapje halen alvorens vanavond naar die geweldige Rutger - Heineken - Hauer in Tuschinski te gaan. Een gewone bami goreng, sate erbij en gado gado. Dit was saai, smakeloos en had niets met een goede Indonesische keuken te maken. Op de vraag wat de huiswijn was, moest de ober ons het antwoord schuldig blijven, het enige dat hij wel wist, was dat het een Franse wijn moest zijn...Het mag dan een aardig gebaar zijn om bij vertrek ons in de jas te helpen, dat maakt niet uit dat we met een ontevreden gevoel vertrokken en hier zeker niet meer zullen terugkomen.

Frits51 Frits51 28 september 2011

Gisteren gegeten. Wij eten heel vaak in Indonesische restaurants en vanwege mijn Indische achtergrond ben ik zeer bekend met deze keuken. Wij weten wat goed indisch/indonesisch eten is.
Dit restaurant was een enorme teleurstelling.
Het begon al gelijk toen wij naast onze frisdrankjes een karaf met gewoon water bestelden. Dit was onmogelijk. Men had alleen flessen van € 6,- Ook toen ik meedeelde dat ik kraanwater gewoon veel lekkerder en gezonder vond bleef men onvermurwbaar. Dit is voor het eerst dat ik geen gewoon water kan drinken in een ind. restaurant. Iets wat zo normaal is bij deze keuken. Het eten kwam verdacht snel op tafel.
Sate veel te zacht en geen smaak aan evenals het pindasausje. Gado -gado slap en smakeloos. Lodeh idem dito. en zo kan ik doorgaan. Het was gewoon een farce. Dit is een schande voor de Indonesische keuken! Helaas vroeg met ons niet wat wij er van vonden...anders hadden wij dat ronduit verteld...Ik denk dat ze dat vermoedden en ik denk dat ze er van uit gaan dat aan het Rembrandsplein alleen maar eenmalig toeristen komen...die ze gewoon van alles kunnen voorzetten...we zien ze toch niet meer....

DutchVIE DutchVIE 16 maart 2011

Best lekker gegeten voor niet al te veel geld (voor een restaurant op het Rembrandplein of course), bediening was vriendelijk.

dedenker dedenker 28 september 2010

Eten was smakelijk, maar wel standaard en service was erg vriendelijk. Een degelijk restaurant met lekker eten.

Proever38976 Proever38976 19 september 2010

Matig restaurant dat zich vooral op toeristen lijkt te richten. De prijzen zijn er veel te hoog voor de geboden kwaliteit. De ober bleef konsekwent Engels tegen me spreken hoewel ik duidelijk maakte dat hij gewoon Nederlands kon spreken.

Manonth Manonth 3 september 2010

Horrible restaurant with despitefull service level. We found a bandaid in our Gado Gado!!! When we mentioned this to the waitress she said 'Oh ok'.... ok??? So not ok. We decided to pay for the drinks and leave. They did not say a work, not even apologies or something like it. They let us pay for the drinks... The sate saus was tasteless. For the rest luckily we did not taste anything else.
Indeed this restaurant needs to be closed asap!

Proever81374 Proever81374 22 september 2008

Zeer slecht en erg duur! Bij binnenkomst wordt direct gevraagd of je kroepoek wil, tuurlijk...daarna verslik je je in het 1se drankje wanneer je op de kaart leest dat een portie kroepoek € 4,75 kost. Tevens leek de sate kambing wel kaugum, rijst,bami & nasi nagenoeg smaakloos! Dit restaurant moet echt gesloten worden!

Proever77414 Proever77414 30 juni 2008

Wat een hoge prijzen! Zelfs voor de bijgerechten nassi en bami moet je extra betalen en ook de kroepoek vooraf wordt in rekening gebracht, n.b. € 4,25. Zelden heb ik met zijn tweeën zo slecht gegeten. Op onze klacht werd niet gereageerd. Bah!

Proever72144 Proever72144 3 maart 2008

Ik heb er laatst gegeten met een vriendin en het was heerlijk. Het eten was vers voorbereid en dat kon je ook proeven. Ik was met name te spreken over de jongeman achter de bar. Hij bereidde daadwerkelijk de lekkerste cocktails! Ook al heb je niets met Indonesisch eten, zou ik zeker voor de cocktails een keertje langsgaan. De jongeman werkt overigens alleen op zaterdag.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pelangi