| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | 11.00-21.00, zo 12.00-21.00, okt-mei di en wo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
susanke 19 juli 2011 | |
Wij fietsen regelmatig in de omgeving en laten de route dan graag langs eetcafe de Kluis lopen. Ze hebben een super leuk terras buiten in de zomer en met minder weer kun je heel gezellig binnen zitten. Het eten is goed niet ingewikkeld en lekker. Ook hebben ze een oplaad punt voor elektrische fietsen. goed geregeld dus! |
Nathaliebr 19 juli 2011 | |
ik heb heerlijk gegeten voor een leuke prijs! er heerst een gezellige sfeer. ik heb het prima naar mijn zin gehad |
anny 27 april 2009 | |
ik ga hier zeer vaak eten, en het is altijd naar mijn zin!heel erg gezellig, lekker eten voor een goede prijs. |
Proever54198 6 februari 2008 | |
Simpel en niet erg lekker. Service arrogant; geen water te krijgen, behalve "duur water uit de fles". Op onze opmerking dat je overal wel een karafje water kunt krijgen als je ook nog een fles wijn bestelt kregen we als antwoord dat in dure en goede restaurants dit geen gebruik was!! Wat een bluf, het is niet meer dan een eetcafé en zich te vergelijken met een goed restaurant gaat ons toch wel erg ver. Het is meer een "vreettent".
Geef zelf je mening over Eetcafé De Kluis