Favoriet 29 april 2012 | |
Prijs kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend. Heel erg lekker gegeten, bediening is hartstikke vriendelijk, je krijgt er vanzelf goede zin. Voor gezinnen met kinderen als voor een etentje met z'n tweeën een fijne locatie. Zeker een aanrader om vaker terug te gaan. Ook voor een kleine hap. |
chrit 23 maart 2012 | |
idd h.meurs wij zijn het volledig met u eens,wij hebben er alleen maar de beste ervaringen mee,gaan om die reden dan ook regelmatig terug, we hebben nog niet de hele kaart geproefd maar willen dat best uitproberen .wij zijn er van overtuigd dat het allemaal lekker zal zijn,mijn vrouw die is kieskeurig ,maar heb nog geen enkele op of aanmerking van haar vernomen dat iets niet in orde zou zijn,ook de drank ,nou je kunt het zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wil. |
JosSchols 20 maart 2012 | |
Mijn ervaring met Klinkenberg: een eenvoudig restaurant met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding; concreet lekker smullen tegen vriendelijke prijsjes.
jeremy2 18 maart 2012 | |
Vandaag 18 maart heb ik samen met mijn schoonouders en vriendin gegeten bij dit restaurant. Ik zeg 1 woord uitstekend. Het vlees, de saus en groente waren supers! net als de gastvrijheid in dit restaurant. |
renate4 15 maart 2012 | |
Ik ga heel vaak met mijn ouders en met mijn vriend naar Klinkenberg toe. Het eten is erg lekker, vooral de mosselen en de spareribs zijn heerlijk. Voor het geld hoef je het niet te doen want je krijgt meer als genoeg te eten voor weinig geld. Het personeel is aardig en houden rekening met dingen die ik niet lust... Een echte aanrader ook voor feesten en partijen want er is plaats voor iedereen. |
hmeurs 24 februari 2012 | |
Ik begrijp deze 2 reactie`s niet, wat zijn deze mensen dan gewend, mijn vrouw en ik gaan er gemiddeld 1x per maand eten en het is allemaal uitstekend en de prijs is goed.
ls2010 23 mei 2010 | |
Hier recent gegeten. Ik had een sate en de saus was een klonterboel. Zij had een salade maar was eigenlijk een bord vol vol met zilveruitjes en blikgarnituur. De merlot wijn van ad 17 Euro was veel te duur. Eten en rekening viel erg tegen.
spearhead 17 mei 2010 | |
kleffe bediening en eten is slecht (alle salades zijn het zelfde, alle borden hebben dezelfde garnituur, sate heel slecht...nee...niet lekker) |
Geef zelf je mening over Grand Café Klinkenberg