Innovatief, modern, culinair en gastvrij. Het zijn de kernwoorden die LAN TIN karakteriseren als een groots begrip. Al meer dan twintig jaar lang presenteren wij u onze verrassende creaties. Authentieke en vernieuwende gerechten op een moderne wijze geserveerd. Samen met een uitgebreide selectie van topwijnen zorgen zij voor een optimale smaaksensatie.
Op 8 april met zes personen gegeten. Top culinair en zeer vriendelijke bediening. Een belevenis! Zowel het eten als de prima wijnen zijn bijzonder. Sinds de verbouwing, nu 2 jaar geleden, moet je hier écht reserveren. Mooie 3-gange menu's voor € 25,00. Mevrouw Chunna Dong is al 20 jaar een zeer gewaardeerde gastvrouw. We komen hier snel terug!
Top! De beste Chinees in het gooi. Het restaurant staat bekend om zijn kwaliteit, goede service en het heerlijke eten. Wij komen al meer dan 10 jaar en het is ons nog nooit tegengevallen. Zeer vriendelijk personeel
Geen standaard chinees maar een heerlijk Asian restaurant met prettige vlotte bediening en een goede sfeer. Het 3 gangen keuzemenu voor 25 euro is top en met een keuze van 6 gerechten per gang biedt het voor ieder wat wils. Het is wat verder van ons huis dan andere restaurants, maar we hebben het er graag voor over.
Het is niet voor niets dat Lan Tin bovenaan de lijst staat. Geen standaard chinees, maar een chinees waar aandacht aan de maaltijden wordt besteed. Attente en vriendelijke bediening maken het plaatje compleet.
Wow wat is dit restaurant goed zeg. In het gooi kan je nergens lekker Chinees eten, dus ik had ook niet grote verwachtingen hiervan, maar dit was totaal onterecht. Heerlijk eten en de wijnen waren een prachtige begeleiding voor deze oosterse culinaire gerechtjes. We komen snel terug