KeukenMediterraan, Turks & Wereldkeuken

dr-maas dr-maas 16 januari 2012

kennelijk leest men bij Nazar de recensies op Iens. De vorige gasten klaagden over lange wachttijden. Bij ons was het precies andersom. Wij hadden gereserveerd om 18.30 uur en om 19.00 uur waren we door soep, tussengerecht en hoofdgerecht heen. Klaarblijkelijk moest de tafel zo snel mogelijk weer leeg. Bestelde drankjes werden snel gebracht en regelmatig werd gevraagd of alles beviel.
Van het eten hoef je niet te veel te verwachten. De Groupon kaart biedt het minimale, maar wat op tafel komt is redelijk.

Johnny_ Johnny_ 9 januari 2012

Hier wezen eten met 4 personen i.c.m. Groupon deal en kom hier nooit meer terug. Bij binnenkomst moesten we maar zelf een tafel zoeken en het duurde vervolgens nog een kwartier voordat we geholpen werden.

Ze hadden 2 soepen op hun normale kaart: tomatensoep en linzensoep, maar we konden alleen de linzensoep kiezen, want "Daar maken we een grote voorraad van". Het was absoluut niet mogelijk om de tomatensoep te kiezen. Vooruit dan maar... De linzensoep had een verharde laag aan de bovenkant en was ontzettend zout en meer dan een paar lepels konden we niet naar binnen werken. Gelukkig was er veel brood om de smaak te neutraliseren. Dezelfde commentaar hoorde van een buurtafel.

Het koude tussengerecht was smeersel voor op je brood. Niet veel op aan te merken, behalve het feit dat we al 2 rondes brood hadden gegeten. Ondertussen duurde het ontzettend lang voordat de drankjes werden gebracht en de muziek schoot onregelmatig aan en uit met harde knallen.

Desondanks de kleine porties, waren de hoofdgerechten goed te doen. Ik had kofte genomen en ze waren niet te droog of te zout.

We eindigden ons diner met baklava, want ze hadden geen panna cotta meer, terwijl we achteraf nog genoeg op voorraad zagen bij hun andere zaak (naast Nazar). Buiten zagen we een ander menu dat ongeveer hetzelfde bood voor 19 euro (groupon menu was 34 euro waard).

Ik vind het spijtig om te zeggen, maar deze zaak heeft aangetoond hoe je niet gebruik moet maken van Groupon acties. Wij komen hier niet meer terug.

maddiemad maddiemad 7 januari 2012

Ik ben op zaterdagavond geweest van 18-20.30 uur. Ik vond het restaurant er ongezellig uitzien. Allemaal witte muren en 1 van onze vrienden zat achter een paal gepropt. Het restaurant was bomvol, en steeds werden er tafeltijs bijgeplaatst en onze tafel moest opgesplitst worden. (daar kregen we dan wel gratis 2 koffie voor).
Het eten was heel erg basic. Niets speciaals, bij het vlees lag een klodder turkse yoghurt bijvoorbeeld. Het eten was okay en warm maar daar was alles mee gezegd.
Het meest lullig vond ik het ijs voor de kinderen, minibolletjes goedkoop schepijs met een beetje slagroom voor 4,50! Belachelijk.
We waren het erover eens groupon of niet, hier komen we nooit meer!

lmarkwat lmarkwat 27 december 2011

Het is een schande voor de Turkse cultuur, dit restaurant heeft er totaal niets mee te maken. Personeel is heel ongeinteresseerd. Ik ben verschillende malen in Turkije geweest maar dit heeft er totaal niets mee te maken.
Het was mijn eerste ervaring met groupon aktie, Nazar verknoeit het voor de andere restaurant eigenaars die wel hun zaak willen promoten, want dat is toch de bedoeling van groupon, om je kennis te laten maken, zodat je er later terugkomt. Voor een snelle hap zijn er nog genoeg andere zaken waar je terecht kunt. Noem je aub geen restaurant, want dat zijn jullie echt niet.Personeel is ongeinteresseerd, vriendelijkheid is ver te zoeken. En voor een fooi kan er geen bedankje af, laat staan of ze vragen of het gesmaakt heeft. NOOIT MEER NAZAR!!!!!!

Fan of food Fan of food 11 december 2011

Dankzij de Groupon actie heb ik met mijn vriendin goedkoop kennis kunnen maken met dit restaurant. Ik kon niet op de gewenste vrijdag reserveren, het was al volgeboekt, maar gelukkig kon het een week later wel. Tsja, het is begrijpelijk dat de manager zijn zaak niet helemaal vol gooit met alleen Groupon-gebruikers, er zijn ook nog genoeg andere gasten... We waren wat later dan de gereserveerde tijd, maar dat was gelukkig geen probleem. We werden netjes ontvangen, bediening is heel vriendelijk. De zaak heel erg open, de keuken bevindt zich in het midden, waardoor men de verrichtingen van de koks helemaal kan volgen. De linzensoep was erg lekker, met Turks brood erbij. Daarna de mezzes, het brood aan laten vullen, maar dat was snel geregeld. Mijn vriendin had daarna de kipspiezen en ik de forel. Verder rijst, patat en salade erbij. Alles smaakte zeer goed, we hebben ervan genoten. En toe een panna cotta voor mijn tafelgenote en een baklava voor mij. Gelukkig geen overgrote porties, het was genoeg, net een mooie afsluiter.
Ik heb hierdoor tegen een hele leuke prijs kennis kunnen maken met de Turkse keuken en dat is me zeker bevallen.
De manager gaf ons nog een nazar (een 'blauwe oog' amulet tegen het boze oog), wat een leuk idee! Klein maar fijn...
Ik ga hier zeker terugkomen, het was een hele leuke avond!

Geef zelf je mening over Nazar

Maandagvan 8:00 tot 22:00
Dinsdagvan 8:00 tot 22:00
Zaterdagvan 16:00 tot 1:30
Zondagvan 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten