Kies de stad
8.0
8.0
7.6
Keuken: Frans, Hollands, Internationaal, Mediterraan
Keuken open: voor ontbijt/lunch vanaf 12:00 tot 14:30 en voor diner/souper vanaf 18:00 tot 22:00. Di gesloten. Ma keuken open van 12:00 tot tot 22:00,wo keuken open van 12:00 tot tot 22:00,do keuken open van 12:00 tot tot 22:00,vr keuken open van 12:00 tot tot 22:00,za keuken open van 12:00 tot tot 22:00,zo keuken open van 12:00 tot tot 22:00. Vakantiesluiting van 30 december 2010 t/m 7 januari 2011.
Chef: Tom Boere
Gemiddelde menuprijs: €34.50
Huiswijn per fles: €23.00
Huiswijn per glas: €3.95
Betalen:

Kenmerken: Bar, Biologisch, Per boot bereikbaar, Brand bier, Ontbijt, Catering, Kind vriendelijk, Samen koken, Fingerfood, Kleurtjes/kleurplaat/spelletjes aanwezig, Gluten vrij, Groepen max. : 100, High tea, Kinderstoel, Kinderfeestjes mogelijk, Lactose vrij, Lunch, Magnetron aanwezig voor potjes, Binnenplaats, Serre, Stoep, Terras, Nabij water, Vrij parkeren, Buiten spelen in het zicht, Speeltuin < 25 meter, Makkelijke entree, Begane grond, Invaliden toegangspad, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Overnachten mogelijk, Ruim opgezet, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12

Recent gegeten bij Restaurant-Hotel InTenz?
Geef je mening in een kort commentaarVul een proefformulier (met cijfers) in
Verdeling van de 15 meningen
73%
13%
Beoordelingen van gasten samengevat
Na de Bib Gourmand in 2009 ‘lijkt het alsof dit restaurant naar een ster solliciteert’. De porties zijn ‘erg klein’ maar zijn het resultaat van ‘een prachtig staaltje modern koken’. Het is ‘alsof er een engeltje over je tong piest’ als je de ‘speciaal geserveerde huisgemaakte erwtensoep proeft’. Daarnaast waarborgt dit restaurant een ‘combinatie die je niet vaak meer tegenkomt: kwaliteitsproducten en een vriendelijke en attente bediening’. Tenslotte zorgt het wijnarrangement in BOB uitvoering voor een ‘volmaakt avondje uit’.
Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!
Dit zeggen de gasten over Restaurant-Hotel InTenz
eagle b
Vind je deze recensie nuttig?
Heerlijk gegeten. Menu van de chef was een prachtig staaltje modern koken. Met o.a. heerlijke schar, huisgemaakte erwtensoep (echt spectaculair geserveerd!, fazant en heerlijke kaas. Het wijnarrangement (ook in BOB uitvoering!) vervolmaakte dit avondje uit. Overigens met 2 kinderen van 15 en 11 gegeten en ook zij hebben genoten!
Agnes&Gerard
Vind je deze recensie nuttig?
Afgelopen zaterdag dit restaurant bezocht na aanraden van zakenpartners die vertelde dat dit restaurant een Bib Gourmand heeft gehad van de Michelin. Het ontvangst door de gastheer was als een warme deken en het restaurant heeft veel natuurtinten en stijlvolle tafels. De chef bracht persoonlijk de kaart en vertelde zijn specialiteit van die avond. Wij kozen voor het 6 gangen menu, chef's carte blanche. Nou dat hebben wij geweten. De
birfre
Vind je deze recensie nuttig?
Afgelopen zaterdag met 4 personen heerlijk gegeten.
De ontvangst was prima, zo ook de bediening.
Voor grote eters zijn de porties misschien wat teleurstellend, maar wel erg lekker. Wij hebben gebruik gemaakt van de actie 4=2 3-gangen verrassingsmenu.
Voor ons een reden voor herhaling!
annemarierus
Vind je deze recensie nuttig?
Al meerdere malen hier gegeten en het wordt nu ook eens tijd dit op de Iens site te plaatsen. Dit hebben de eigenaren en medewerkers verdiend. Of we nu a la carte eten of ons laten verrassen met een menu, het klopt altijd. Hoge kwaliteit producten, vriendelijke en attente bediening. Een combinatie die we niet vaak meer tegenkomen. Wij zouden zeggen ga zo door, en de Lekker is in zicht!
Herweijer
Vind je deze recensie nuttig?
Had het alleen bij de opening, een paar jaar geleden geprobeerd. Viel toen tegen.
Gisteren opnieuw geprobeerd: 6-gangen 'verrassings'menu en het wijn arrangement. Om 20.00 uur binnengekomen, om 23.00 uur zaten we 'al' op de helft.
Het was meer een proeverij dan een diner. Uiterst kleine hapjes. Op zich smakelijk, maar niet verrassend. Alles bij elkaar een grote teleurstelling.
Bediening afstandelijk en zonder stijl.
De hele avond op de bestelde fles water gewacht die
NB Bekijk alle meningen van Restaurant-Hotel InTenz bij het Meningen tabje.
Beoordeel Restaurant-Hotel InTenz zelf!
Je mening dient te gaan over Restaurant-Hotel InTenz. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.