Gusto over zichzelf

Gusto is samen met Oliva een Italiaans culinair centrum geworden in het Witte de With kwartier. Met de uitbreiding Van Gusto kunnen gasten vanaf 10.00 uur tot 22.30 genieten van de Italiaanse eet en drink stijl. Men kan de hele dag terecht voor koffie met patisserie, lunch, apperitivo bij de bar, diner en naborrelen tot in de late uurtjes. Ervaar onze kwaliteit en sfeer. Tot gauw. Alex Verburg

KeukenItaliaans, IJssalon, Biologisch & Pizzeria
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

KF KF 28 januari 2012

Bij toeval bij Gusto gaan eten na een dag shoppen in Rotterdam. Vooraf de antipasta genomen. Erg lekker en verrassend. Het hoofdgerecht was erg lekker, echt een stuk tonijn met spagetti (geen tonijn uit blik, maar vers). Het nagerecht is echt een aanrader, namelijk de tiramisu.

Rotterdamculi Rotterdamculi 27 januari 2012

Gezellige plek met uitstekende bediening. Vooral de pizza's blijven altijd voortreffelijk. Het enige nadeel is het slechte afzuig-/ventilatie systeem, waardoor je outfit compleet doordrenkt raakt van een zeer sterke baklucht. (Maar dat merk je pas als je eenmaal weer buiten staat..).

Beasty Beasty 26 januari 2012

Recentelijk een lunch genuttigd - prettige inrichting, vriendelijke bediening. De keuze op de kaart is ruim voldoende. Alleen is de prijs / kwaliteit / kwantiteit verhouding een beetje zoek.
1 glas (lekkere) wijn voor bijna 8 euro en een bord ravioli voor 16 euro.
Ik kom zeker nog terug, maar dan voor een diner.

missmilano missmilano 24 januari 2012

Wij hebben hier voor het laatst gegeten in 2010. Wij waren hier zo'n drie jaar lang vaste klant, en kwamen elke week minimaal 1x en soms meer. Het eten was heerlijk (zowel de pizza's, de pasta's, voorgerechten en desserts)! Wat is altijd heel attent vond was het stuk brood met schaaltje olijfolie van het huis bij binnenkomst. Zo kwam je alvast in de sfeer en kon je op je gemak bestellen. Bediening was vriendelijk en snel. Lekkere ontspannen en huiselijke sfeer. Ook buiten op het terras was het heerlijk vertoeven op warme dagen, en kon je soms nog een beetje zon meepikken!

Echter zijn we in 2010 een paar keer teleurgesteld. Er was andere bediening, die niet snel en vriendelijk was. Na steeds te moeten roepen en hand op te steken, kwamen ze nog met moeite naar je tafel om je wijn bij te schenken (dag winst voor hun...). Ook duurde het lang voordat de keuzes werden opgenomen en kregen we geen broodje meer op tafel bij binnenkomst. Gerechten waren nog steeds erg goed en lekker, maar puur door de houding van de bediening, voelde wij ons niet meer welkom.

Wij zijn er sindsdien niet meer geweest, jammer...

Bastiaan81 Bastiaan81 15 januari 2012

Ben een grote liefhebber van de pizza's van Gusto, maar wat een teleurstelling dit keer!
Lang moeten wachten, na drie kwartier eindelijk onze pizza's, slap en een deegsmaak! Waar is die authentieke Italiaanse pizza gebleven?

Geef zelf je mening over Gusto

MaandagGesloten
Dinsdagvan 10:00 tot 22:30
Woensdagvan 10:00 tot 22:30
Zondagvan 10:00 tot 22:30

Meld dit restaurant als gesloten