KeukenItaliaans

11 maart 2013

Onlangs gegeten bij Bellagio. Een super mooie hippe tent van binnen. Het eten was echt voortreffelijk. Vooraf heerlijk pikante gamba's (echt perfect). Als hoofdgerecht gegrilde eendenborstfilet ook ernstig lekker. Verder was de bediening ook top. Een jonge vlotte enthousiaste gozer met een een leuke dosis humor. Afgesloten met een heerlijk desert. Hier ga ik zeker vaker terug komen

Gegeten op: 2 maart 2013.

15 februari 2013

Erg genoten. Prosecco met aardbeien zat er op tafel al klaar, open haard op de achtergrond. heerlijk sfeervol! enorm lekker gegeten.antipasti, pesce mista echt een AANRADER.Ga snel bij Bellagio eten als je een beetje van lekker en stijlvol houdt !

Gegeten op: 14 februari 2013.
sylvika36
sylvika36
Proever in spe

28 oktober 2012

Voor en hoofdgerecht gegeten. Als voorgerecht een 2 persoons gerecht met diverse gerechten. Mooie verse producten. De variatie van de schotel is groot. Alles lekker alleen lastig met de wijn door de grote variatie. Ivm mt het hoofdgerecht is ce wijnkeuze "stevig" dit is lastig bij het voorgerecht maar meer onze eigen keuze. Hoofdgerecht wild. Smaakt is samengevat perfect. Heerlik zitten eten. Het wijn advies van De bediening is echt heel mooi. Mooie lokatie. Was onze 2e keer. Er komt zeker een 3e.

Gegeten op: 21 oktober 2012.
Mbussman
Mbussman
Topproever

28 oktober 2012

We zijn tweemaal wezen eten bij Bellagio. Tweede keer viel erg tegen. We hadden een voor- en hoofdgerecht. De smaken waren niet goed op elkaar afgestemd en de spaghetti met zeevruchten was smakeloos. Ik heb nog nooit zoveel zout en peper gebruikt.

De bediening was ok, maar kon deze vervelende ervaring niet goedmaken.

pvb
pvb
Fijnproever

14 oktober 2012

Gisteravond met 2 vriendinnen gegeten in dit restaurant. Het restaurant doet qua uitstraling veel beloven maar wat valt dit tegen. Als voorgerecht hadden we antipasti voor 3 pers. Deze was op zich lekker maar de brushcetta's waren hartstikke taai. Deze waren van veel te ruim van te voren klaar gemaakt. Toen de serveerster vroeg of het smaakte hebben we geantwoord dat dit zo was maar wel gezegd dat de bruschetta niet goed was. Ze zou het tegen de kok zeggen. Toen kwam ze terug met de mededeling dat ze vandaag echt vers gemaakt zijn. Ja.. dat mag ik hopen zeg. Bediening was zéér matig. Wijn werd niet bijgeschonken, water niet gebracht. Als hoofd gerecht hadden twee van ons een tournedos besteld met pesto en gorgonzola maar kregen een hele andere tournedos. Wéér de serveerster aangesproken dat we een ander gerecht hadden besteld. Nee hoor zei een collega van haar. De kaas ligt erop. Wij toch nog een keer goed kijken.. Er lag inderdaad een plak kaas maar toch echt niet leek op blauwe kaas. Voor de zoveelste keer deze avond de serveerster geroepen. Vervolgens was het antwoord dat ze bij de bestelling niet had begrepen dat we met gorgonzola hadden gewild. Ok ... geef dan maar een apart bakje met blauwe kaas. Die werd gebracht toen ik nog 3 hapjes vlees over had. Het vlees was overigens goed. Maar voor een restaurant met deze toch vrij hoge prijzen mag je toch wel véél meer service verwachten. Men toonde werkelijk geen enkele interesse. Als je dan ook nog eens zelf je jas moet gaan pakken dan kan ik je alleen nog het advies geven om je carriere misschien voort te zetten in de plaatselijke snackbar! Hier komen we nooit meer terug.

Esmee69
Esmee69
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 13 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Ristorante Bellagio

Schrijf hieronder je recensie over Ristorante Bellagio. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 23:00