1 2 3 4 ouder »

Marle Marle 18 april 2012

Afgelopen weekend hier gegeten met een gezelschap van 15 personen. Ik had een 3 gangen menu met een vegetarisch voorgerecht en hoofdgerecht. Het voorgerecht bestond uit een klein glaasje met wat plakjes oerwortel en biet en daaroverheen wat wortelroom. Het zag er fraai uit maar de smaak was flauw en het was een kleine portie van een paar hapjes. Daarna volgde er een bord met 3 kleine risottokroketjes en een schepje gebakken champignons ernaast. Op tafel werd nog een schaaltje met aardappelgratin gezet. Ik was oprecht verbaasd over de minimale hoeveelheid en de combinatie van rijst met aardappelen. Ik heb de ober gezegd dat ik het een kleine portie vond. Hij reageerde met de mededeling dat dit de gebruikelijke hoeveelheid was, maar dat hij wel even wilde gaan overleggen. Even later kwam hij terug en vertelde dat er niets aan gedaan kon worden, dat de calculatie was gemaakt op basis van deze hoeveelheden. Een aanbod voor een bakje groeten of sla kon er niet af. De risottokroketjes waren "best aardig" zoals Moby in een eerdere recensie over dit restaurant, vermeldt. Maar niets meer dan dat. Het vleesgerecht van een aantal tafelgenoten was net lauwwarm. Toen de ober in het voorbij gaan vroeg of alles naar wens was, antwoordde iemand van ons dat het vlees niet warm was. De ober hoorde dit aan en liep vervolgens door, zonder hier een reactie op te geven. Wij werden gewoon genegeerd. Het is kennelijk niet de bedoeling om een antwoord te geven op de vraag of alles naar wens is want met kritiek kan men hier niet uit de voeten. Wat mij betreft is Millers geen aanrader, zeker niet als je hier met een grotere groep gaat eten.

NHS NHS 8 maart 2012

Vandaag met 2 personen bij Millers gegeten. Wat een geweldige ervaring was dat! Onze gastheer was enthousiast, toonde liefde voor zijn vak en was ontzettend gastvrij. Zijn taak was overduidelijk om het ons naar onze zin te maken. In alle opzichten ge-wel-dig.
Het eten was verrassend en eigentijds. Het wijnarrangement was goed gekozen en vol van smaak. Zeker een restaurant om terug te komen.

basilico basilico 15 februari 2012

Gisteravond hier gegeten. Valentijnsavond. Helemaal vol. Hele prettige sfeer. Goed verzorgd. Zij seizoensmenu en ik het 3-gangen surprisemenu. Goede presentatie, erg lekker, goede ingrediënten... en dat proef je! Gastvrije bediening met aandacht voor de klant. Kortom: zo doorgaan!

DirkdeLeeuw DirkdeLeeuw 27 januari 2012

Het was voor ons het eerste bezoek aan dit restaurant, maar zeker niet het laatste. De tocht naar het restaurant is al een klein feestje. Een prachtig gerestaureerd pakhuis in het hart van historisch Delfshaven.

We zijn aangenaam verrast door het creatieve keuze menu wat de chef-kok rond het thema Eetweek had samengesteld. Ook het voorgestelde wijnadvies sloot mooi aan op de door ons gekozen gerechten.
Zonder het voorgerecht, een tartaar van grote garnalen met citroenmayonaise en het hoofdgerecht, een diamanthaas met parelgort tekort te willen doen, was de warme chocolademousse met room en cranberry’s met de dessertwijn de topper van de avond. Niet eerder zo een luchtige chocolademousse en smaakvolle combinatie geserveerd gekregen.

Bedankt voor het gastvrije welkom en graag tot de volgende keer!

Smulpapelientje Smulpapelientje 26 januari 2012

Geweldig!

Gisteren, 25 januari 2012, heerlijk gegeten bij dit gezellige restaurant. Prima ontvangst, tafels mooi gedekt, leuke aankleding van de ruimte en nette, zorgvuldige en vriendelijke bediening.

Wij hebben gekozen voor het 5 gangen diner (hoofdgerecht van de Dining City Eetweek, aangevuld met voor, tussen en nagerechten) bestaande uit gamba-tartaar met citroen mayonaise, venkelsoep met champignons, 2 verschillende hoofdgerechten: citroenvis met pasta en diamanthaas met gort, lepelkaas op brood met rozijen en als afsluiting warme luchtige chocolademousse met cranberries.
Hierbij een gewoon en BOB (halve glaasjes) wijnarrangement.

Wij hebben genoten!

De gerechten zien er fantastisch opgemaakt uit en de smaak is voortreffelijk! De wijnen zijn verrassend en passen er prima bij, echt een aanvulling en geen op zichzelf staande combinaties.

Hier willen wij graag nog een keer terugkomen!!

RotterdamLove RotterdamLove 7 november 2011

Wat hier direct opvalt: Bediening waar je U tegen zegt. Van binnenkomst, tot advies voor de gerechten, de wijnkaart, en het afscheid. Echt top en je voelt dat je echt welkom bent. Het restaurant ligt aan het water en als je binnenkomt doet het mij een beetje denken aan een "grot" zoals in Frankrijk. Diep, romantisch, mooi ingericht met twee verdiepingen. De kwaliteit van het eten ligt bovengemiddeld. Aparte combinaties, maar mijn advies om hier wel alle gangen (3 of meer) te nemen want het is wel een restaurant waar je gemakkelijk een hele avond kan tafelen. Ik kwam hier met een voucher van Groupon en had wat vrienden meegenomen maar wij waren allemaal zeer zeer tevreden en er zaten een paar critici tussen... maar zelfs zij waren vol lof (pfieuw!). Voor degenen die willen rustig willen genieten is dit een aanrader. De stijl van de kaart en de inrichting is niet zozeer gericht op 1 bepaalde doelgroep. Om een voorbeeld te noemen: Naar Millers zou ik mijn familie en ouders meenemen of mijn zussen om uitgebreid te lunchen. De wijnkaart bijvoorbeeld is echt enorm uitgebreid, mijn vriend zou hier geen raad mee weten, maar de wijnkenners onder ons zullen hier blij van worden. Cullinair hoog op de ladder dus en met personeel die je mee naar huis wilt nemen zo vriendelijk....

Edward-Jan Edward-Jan 21 oktober 2011

Met een voucher van Groupon dineerden we vanavond in dit restaurant.
We hadden een arrangement voor twee gekocht met recht op een 4-gangen á la carte menu. We waren om 18.00 uur de eerste bezoekers en dat heeft het voordeel dat je vlot bediend wordt. We kregen de keuze uit de kaart of een verrassingsmenu van de chef, waarbij rekening gehouden zou worden met onze wensen. De kaart bood echter zoveel moois dat we voor "á la carte" kozen.
Eerst werd een schaaltje met knapperig donker en lichtbruin brood voor ons klaargezet met boter en kruidenboter. Ook een karaf koel water. Mijn tafelgenoot en ik besloten dezelfde gerechten te bestellen. Vooraf lauwe paddenstoelenragout met een plakje gerookte ribeye geserveerd met een pasteidakje en krulandijvie. Een smakelijk voorgerecht. Als tussengerecht gebakken coquilles st. jacques op rode uiencompote. Drie coquilles met twee eetbare viool bloemetjes toegevoegd. Chique, maar helaas was de smaak van de coquilles nogal vlak.
Ons hoofdgerecht was echter superieur. Gestoofde kalfswang met cantharellen en katenspek. Wat een voortreffelijk gerecht. Botermals vlees en mooi met gebakken wortelstrip versierd op een bedje van zwarte kool en apart erbij gegratineerde aardappelpartjes in room bereid.
Het dessert was gepocheerde perzik met een bolletje vanille-ijs en verse frambozen en amandelschilfers.
De wijnkaart bood ons een fraaie merlot "La Forge Estate" van 2009 uit de Pays d'Oc.
Over de bediening niets dan lof. Er werd gevraagd of we meer brood wilden en twee keer werd de wijn bijgeschonken.
De totale waarde van dit arrangement inclusief de wijn was voor twee personen € 115.- maar met de Groupon aanbieding stond de rekening op € 58.- . Een zeer schappelijke prijs en zeker voor herhaling vatbaar.

Proever54118 Proever54118 21 oktober 2011

Wat een feest dit restaurant! Vriendelijk en goed personeel, leerlingen erg enthousiast! Vraag om een verrassing! Alles word uit de kast getrokken en in de watten gelegd...Mooie kleuren, mooie smaken er wordt met liefde gekookt! Elke maand kom ik terug...wat een feest! Goede prijs-kwaliteit verhouding en echt uit eten zijn dan ben je hier aan het juiste adres!

giocomo giocomo 13 oktober 2011

zelden zo lekker gegeten

cdw cdw 9 oktober 2011

Prima. Het eten was lekker en van goede kwaliteit. Heerlijk ontspannen gezeten. Goed om te zien dat op een rustige wijze zaken worden bijgebracht. Bijzonder!!!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Millers